Sonia, a hihetetlen

2014. június 18. |

Olasz divatbloggerünk, Gildakoral Flora rendhagyó módon ezúttal nem saját szettben pózol, hanem egy csodás illusztráción bukkan fel.

Sziasztok!

Hadd mutassak be nektek ezúttal egy izgalmas brit művészt, aki szerte a világban számos területen vívott már ki magának elismerést, így volt már szerkesztő, weboldal művészeti vezetője és hihetetlen portréművész. Íme, Sonia Hensler!

Sonia alkotásaiban – legyen szó divatról, formatervezésről vagy éppen építészetről – folyamatosan tetten érhető kedvenc korszaka, a viktoriánus kor, amely egyszerre elegyíti magában az angol eleganciát és a gótika sötét, vészterhes jegyeit. Ugyancsak van Sonia stílusában egyfajta játékos egyensúly, ahol a hóbortosság vetekszik a merevséggel, mely a kettő bizarr együttélését eredményezi, és kétségkívül gazdagítja illusztrátori munkáit.

Különleges együttműködésünk során Sonia arra kért, nevezzem meg három kedvenc tárgyamat (ami akár lehet fogalom is) és kedvenc divatmárkámat. A következőket adtam meg neki: rock & roll, szerelem, macskák és Chanel. A módszere hihetetlen: a legelsőtől a legutolsó részletig mindent tanulmányoz, aztán nekifog. Így készült az itt látható illusztráció is, amely egyszerűen fantasztikus!

Sonia ügyfelei közé egyébként – többek között – olyan nagy nevek tartoznak, mint például a The Wall Street Journal, a Loewe (LVMH), illetve a TopShop.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat