Sonia, a hihetetlen

2014. június 18.
Olasz divatbloggerünk, Gildakoral Flora rendhagyó módon ezúttal nem saját szettben pózol, hanem egy csodás illusztráción bukkan fel.

Sziasztok!

Hadd mutassak be nektek ezúttal egy izgalmas brit művészt, aki szerte a világban számos területen vívott már ki magának elismerést, így volt már szerkesztő, weboldal művészeti vezetője és hihetetlen portréművész. Íme, Sonia Hensler!

Sonia alkotásaiban – legyen szó divatról, formatervezésről vagy éppen építészetről – folyamatosan tetten érhető kedvenc korszaka, a viktoriánus kor, amely egyszerre elegyíti magában az angol eleganciát és a gótika sötét, vészterhes jegyeit. Ugyancsak van Sonia stílusában egyfajta játékos egyensúly, ahol a hóbortosság vetekszik a merevséggel, mely a kettő bizarr együttélését eredményezi, és kétségkívül gazdagítja illusztrátori munkáit.

Különleges együttműködésünk során Sonia arra kért, nevezzem meg három kedvenc tárgyamat (ami akár lehet fogalom is) és kedvenc divatmárkámat. A következőket adtam meg neki: rock & roll, szerelem, macskák és Chanel. A módszere hihetetlen: a legelsőtől a legutolsó részletig mindent tanulmányoz, aztán nekifog. Így készült az itt látható illusztráció is, amely egyszerűen fantasztikus!

Sonia ügyfelei közé egyébként – többek között – olyan nagy nevek tartoznak, mint például a The Wall Street Journal, a Loewe (LVMH), illetve a TopShop.