A fesztiválszezon legszuperebb kiegészítői

2014. június 24.
Elkezdődött a fesztiválszezon! Hála a lelkes szervezőknek gyakorlatilag mostantól minden második héten más és más fesztiválon lazulhatunk és szórakozhatunk. A PandArte bloggere most olyan dolgokat gyűjtött össze nektek, amiket mindenképp jó, ha magatokkal visztek ezekre a bulikra.

1.   Először is, a legfontosabb úgyis az lesz, hogy milyen ruhában legyünk. A lényeg, hogy kényelmes és laza legyen, érezd magad igazán felszabadultnak benne, hiszen ez a cél. Ilyenkor elengedheted magad, felveheted azt, amit egyébként soha máshová, és olyan ruhadarabokat kombinálhatsz össze, amiket soha sem tennél. Minden megengedett

2.    A fesztiválokon jó, ha nem sima válltáskád, hanem hátizsákod van. Egyrészt abba több dolog is belefér, és könnyebben is elbírod, másrészt pedig így szabad marad mindkét kezed, simán tudsz benne egész nap császkálni, este pedig bulizni.

3.    A hátizsák egyik fontos tartalma a pénztárca, még akkor is, ha már sok helyen nem kézpénzzel, hanem speciális kártyákkal kell fizetni. Nekem nagyon tetszik ez a darab, ami olyan papírból készült, amit nem lehet elszakítani és teljesen vízálló! Ráadásul még az is szuper benne, hogy sok kis zsebe van, így az irataid is elférnek benne.

4.    A gumicsizma nélkülözhetetlen! Nincs olyan nyári fesztivál, ahol legalább egyszer ne szakadna le az ég. Az egy dolog, hogy ezt még kibekkeled valamilyen tető alatt, de utána általában derékig süllyedsz a sárban. Erre az esetre mindenképp tegyél be egy gumicsizmát, annak úgysem árt semmi, utána pedig majd egyszerűen lemoshatod.

A NAGYFELBONTÁSÚ FOTÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

5.    Ha már eső, akkor az esőkabátról se feledkezzünk meg! Igazából én a hétköznapokon nem hordanék ilyen kabátot az utcán, mert macerás felvenni és elég furcsán néznek ki az emberek  mondjuk egy rikító sárga nylonban, de most elő lehet venni a legbizarrabb mintákat és színeket.

6.    Napszemüveg nélkül sem lehet létezni napközben a partykon vagy a vízparton. Ezekre is ugyanaz igaz, mint a ruhákra! Ilyenkor a legmókásabb és legfurcsább fazont is bátran viselheted…igazából az a legjobb, minél extrémebb. Ha pedig otthon van olyan napszemüveged, amit már nem nagyon hordasz, akkor te magad is feltuningolhatod.

7.    Ha bevállalós vagy és nem egy éjszakára érkezel csak a fesztiválra, akkor jó barátod lesz a sátor, ahol majd a hajnali órákban álomra hajthatod a fejedet. Választhatod a legegyszerűbb fazont is, amiben épphogy csak alszol, de azért már számos olyan típus is van, ami ennél több kényelmet is biztosít a számodra.

8.    A sátrakhoz nagyon édes hálózsákokat találtam. Persze ilyenkor a legkevésbé számít a design, de az biztos, hogyha mondjuk egy ilyen rókás zsákod lenne, annak mindenki a csodájára járna.

9.    Amit még a szükséges dolgok közé sorolnék az egy olyan fényképezőgép, amivel filmre lehet fotózni. Az ilyen képeknek teljesen más hangulata van, mint a telefonnal készített fotóknak, az előhívás után pedig mindig izgalmas, hogy mit és hogyan sikerült megörökítened.

10.    A bónusz pedig ez a nyolc darabos fogkefe készlet, amiből az sem baj, ha elvesztesz párat, vagy adsz belőle a barátoknak