Olivia Palermo, a szezon legszebb menyasszonya

2014. június 30. |

A gyönyörű divatikon, Olivia Palermo a hétvégén titokban megesküdött Johannes Huebllel, a német modellel, akivel már hat éve élnek boldog párkapcsolatban. A menyasszony pedig, nem is kell mondani, hihetetlenül bájos volt.

Titokban, egy szűkkörű, vidéki ceremónián kelt egybe a sztárvilág egyik legsikkesebb párja, Olivia Palermo és Johannes Huebl. A bájos színésznő – nem meglepő módon – elragadó és könnyeden elegáns menyasszony volt: egy egyszerű, magas nyakú, krémszínű kasmírpulóvert viselt, amihez egy fehér sortot választott, de, hogy a modern stílust klasszikus elemekkel is keverje, egy hófehér, elöl sliccelt tüllszoknyát borított a sort tetejére.

A habkönnyű, fehér eleganciát egy pár kobaltkék Manolo cipővel dobta fel, amitől igazán különleges és egyedi megjelenést kapott külseje. Olivia a bájosan extravagáns outfitet visszafogott sminkkel párosította, frizuráját pedig egyszerű, laza lófarokba kötötte.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

„Egyértelmű volt, hogy a vállalkozásomat zöld szellemiségben szeretném építeni” – interjú Sisivel, az Artgarden megálmodójával art garden

„Egyértelmű volt, hogy a vállalkozásomat zöld szellemiségben szeretném építeni” – interjú Sisivel, az Artgarden megálmodójával

Korszakalkotó ír dizájnerrel állt össze a H&M divatkollekció

Korszakalkotó ír dizájnerrel állt össze a H&M