Festy kedvenc strand outfitje

2014. július 03.
Lassan már a nyár közepénél tartunk, ezért aktuális téma, hogy mit vegyünk fel a strandra. Ebben a posztban divatbloggerünk Festy, megmutatja nekünk a kedvenc vízparti szerelését.

Sziasztok!

Idén elég szeszélyesre sikerült a nyári időjárás és mindenki azt várja, mikor köszönt be az igaz jó idő tartósabban. Ha pár napra melegebbre fordul, akkor végre mehetünk a vízpartra barnulni és kikapcsolódni. Úgy sejtem, mindenkinek van kedvenc strand outfitje. Ezúttal én is megmutatom nektek, hogy miben szeretek leginkább lenni, ha strandra megyek.

Nem szoktam túlbonyolítani dolgot. A hangsúlyt általában a fürdőruha kiválasztására fektetem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a bikini mindkét része előnyös legyen a testalkatomhoz, és másodlagos számomra a színe és a mintája.

Ha tehetem pántnélküli melltartót választok, mert abban nem keletkezik két fehér csík a kulcscsontom felett. Még egy jó tanács, a fürdőruha vásárláshoz. Inkább szánjunk rá több időt, és fektessünk bele energiát, hogy végigpróbáljunk többféle fazont, mert ránézésre ritkán találjuk el az ideális formát. De végül megéri az eredményért!

Ha már megvan a tökéletes bikini, akkor felhúzok hozzá egy kényelmes rövidnadrágot toppal és egy papuccsal. A strandszettből nálam nem maradhat ki a nagy karimájú kalap se, ami szuperül megvéd a naptól és még öltöztet is. Akik szeretik a kiegészítőket, azoknak tudom ajánlani a színes tengerparti karkötőket csuklóra és bokára is. 

Mire a poszt végére értem, teljesen beleéltem magamat egy kis strandolásba…. 🙂 Tehát hétvégén irány a Balaton!

Festy

Helyszín: Butik Design Rooms

Outfit:
Fürdőruha: Calzedonia
Karkötő: Cruciani
Kalap: F&F
Rövidnadrág: Mango