Így hordjunk ízlésesen feltűnő ékszereket

2014. július 18.
Pár éve már hódítanak a nagyméretű nyakláncok, karkötők. Ebben a posztban bloggerünk, Festy megmutatja nekünk, hogyan lehetünk még ízlésesesek, stílusosak, akár feltűnő színes ékszerekkel is.

Sziasztok!

Gondolom, sokan vagytok úgy vele, jó lenne követni a legújabb divattrendeket, de nem biztos, hogy teljes mértékig tudtok vele azonosulni. Én is így vagyok ezzel, a számomra már majdnem giccses kiegészítők esetében legalábbis. Másfél éve, amikor fénykorát élték a nagyméretű kövekkel teli bizsuk, én kötelezően – mint divatblogger – beszereztem párat, de sose éreztem őket a magaménak, mert jobban szeretem a letisztult formákat.

Ebben a bejegyzésben mégis mutatni szeretnénk nektek olyan összeállítást, amiben kiegészítettem a szettemet pár nagyméretű színes karkötővel. Fontos, hogy az ékszerek színvilága harmóniában legyen a rajtunk lévő ruhákéval, és kerüljük a mintás, többszínű dolgokat. Ha homogén összeállítást választunk, akkor a hangsúly áttolódik a rajtunk lévő feltűnő kiegészítőkre, viszont még se érezzük azt, hogy egy giccses, két lábon járó karácsonyfa sétál végig az utcán.

Még egy utolsó jó tanács, ha bizonytalannak gondoljuk magunkat az outfitünkkel kapcsolatban, akkor érdemes megkérdezni a környezetünket is, mert ők kívülről jobban látnak minket!

Festy

Fotó: Gregus Máté

Outfit

Ékszerek: FREYWILLE
Selyemsál: FREYWILLE
Ing: Ralph Lauren
Szoknya: Látomás
Cipő: F&F