Szexi és laza szerelés pároknak

2014. július 25.
Kedvenc bloggereink, Chaby és Festy ebben a posztban megmutatják nekünk, hogyan tudnak a párok egyszerre divatosan öltözni.

Sziasztok!

Tavasszal már láthattatok egy közös outfit posztot Chabyval, amiben egy romantikus szettet mutattunk meg nektek. Mivel nagy sikere volt, ezért gondoltuk megismételjük az ötletet. Ezúttal egy sokkal merészebb, sőt, egyenesen szexi összeállítást készítettünk.

Első körben érdemes arra odafigyelni, hogy a párunkkal hasonló színárnyalatú ruhákat válasszunk és az azonos stílusnak is célszerű visszaköszönnie a szetteken. Ha ezekre az alapszabályokra figyelünk, akkor már nagyon nem nyúlhatunk mellé. A mostani összeállításunkban az összekötő elemek a farmerdzseki és a farmermellény szegecsekkel.

Szeretek játszani a stílusokkal ezért is próbáltam ki, hogy a csajos flitteres felsőre felvettem egy rockos mellényt, majd mindezt megfűszereztem egy etno stílusú napszemüveggel.

Mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy merjen összhangban lenni öltözködés terén is a párjával, és kísérletezni a stílusokkal!

Festy (www.festyinstyle.blog.hu)

Fotó: Gregus Máté
Helyszín: Designer Outlet Parndorf

Festy outfitje:

Kalap: Lacoste
Karkötő: Fossil
Farmermellény: Philipp Plein
Cipő: Philipp Plein
Rövidnadrág: Karl Lagerfeld

Chaby outfitje:

Napszemüveg: FOSSIL
Farmerdzseki: PHILIPP PLEIN
Póló: LEVIS
Ing: VANS
Farmer: DIESEL
Cipő: VANS
Ipad tok: PHILIPP PLEIN