Körömlakk dizájnercipőben

2014. július 28.
Gondoltál már arra, hogy a körömlakkod passzoljon a cipőd talpához? Christian Louboutin igen, épp ezért alkotta meg a cipői emblematikus vörös talpát idéző körömlakkját, amit a tervek szerint további csodás árnyalatok követnek majd.

Immár két éve, hogy szárnyra kapott az örömteli hír, miszerint Christian Louboutin, korunk cipődizájnereinek egyik, – ha nem a legnagyobb – császára saját kozmetikai vonallal bővíti kínálatát. A klasszikus fazonú, kifinomult ízlésvilágról tanúskodó cipők alkotója nem siette el a dolgot, de megérte várni, mert a divat és stílus rajongóinak most igazi csemegével készült.

Az megvan, ugye, hogy – a kezdő divatguruk nagy örömére – a Louboutin cipőket legkönnyebben a talpukról ismerhetjük meg? Az ikonikus, vörösre festett cipőtalp a tervező védjegyévé vált, így nem is meglepő, hogy a kozmetikumai megalkotásához is ezt a színt választotta. Sőt, valójában a tervező egészen karrierje kezdeteihez tért vissza azzal, hogy körömlakkot dobott a piacra. A divatvilág egyik Heuréka!-momentuma volt ugyanis, mikor a fiatal, pályakezdő Louboutin utolsó, befejező lépésként a mellette dolgozó manikűrös kollégája vörös körömlakkjához nyúlt a prototípus cipője megalkotásához. A többi meg már (divat)történelem.   

Louboutin körömlakkja épp olyan, mint a cipői: megjelenik a ragyogó, klasszikus vörös árnyalat, fényes, lakkszerű csillogást hagy a körmökön, és még a fekete üvegcse teteje is elegáns tűsarkat mintáz. A tervek szerint a körömlakk-kínálat szeptemberre harminc darabosra bővül majd, addig is Christian Louboutin honlapján lehet gyönyörködni a sikkes lakkban.