Még mindig hódítanak a dizájner edzőcipők

2014. augusztus 15.
Eszedbe jutott már, hogy az esti bulira ne magassarkúban, hanem edzőcipőben indulj? Nem? Pedig ez a lábbeli nem csak nagyon kényelmes viselet, amiért hálás lehet a lábunk, hanem egy kicsit újragondolva nagyon divatos is!

Néhány hónapja a divatban jártasabbak már tudják, hogy az edzőcipő már rég kilépett a konditermek izzadtságszagú világából és meg sem állt egészen a kifutókig. A hagyományos, főleg kényelemre és a sportoláshoz való alkalmasságra építő darabok helyett most már kaphatunk vidám, színes, divatos és futásra teljes mértékben alkalmatlan futócipőket is.

Már a Chanel is bebizonyította, hogy a sportos az új szexi, mikor Karl Lagerfeld edzőcipőbe és melegítőbe bújtatta a gyönyörű Cara Delevingne-t, sőt, még Stella McCartney is tervezett a sportruházati óriásnak, az Adidasnak divatos, különleges darabokat. Az új divathóbortnak természetesen a hírességek is hódolnak: Lily Allen, Lady Gaga és Rita Ora is extravagáns edzőcipőt húzott, ők egyébként az Ashish kínálatából válogattak maguknak magastalpú, különleges lábbeliket.

Szóval lehet neonszínű, állatmintás, kövekkel kirakott vagy holdjáróra emlékeztető, az újragondolt edzőcipő még mindig divatos.Ha valaki beszerezne magának egy párral, választhat például Isabel Marant kollekciójából, de a Nike oldalán akár meg is tervezheti magának teljesen személyre szabott sportcipőjét.