Kiállították Miss Röfi esküvői ruháját

2014. augusztus 21.
Valószínűleg kevés sertés mondhatja el magáról, hogy olyan divattervező legenda álmodott neki esküvői ruhát, mint Vivienne Westwood. Miss Röfi azonban ezen szerencsés malacok egyike, ruháját pedig bárki megcsodálhatja egy londoni HMV üzlet kirakatában.

A Muppet Show sztárja, Miss Röfi, az idén bemutatott Muppet Show Most Wanted című filmben végre összeköthette az életét nagy szerelmével, Kermittel a békával. A nagy napon pedig ráadásul egy Vivienne Westwood tervezte, elefántcsont színű ruhakölteményben mondhatta ki a boldogító igent. 

A nem mindennapi esküvői ruhakreáció újrahasznosított műanyagpalackokból készült, és híven tükrözi Miss Röfi fényűző stílusát, ugyanis Westwood azt is elárulta, hogy a ruhát II. Károly udvarának pazar divatja inspirálta. A csillogó ruhához természetesen tartozik egy csupa tüll fátyol és egy pár ezüstcsillámos cipő is. És bár az esküvőn csak a filmvásznon keresztül lehettünk jelen, a ruhát akár élőben is megcsodálhatjuk, a londoni HMV üzlet kirakatában, ahová egy hétig, a film DVD megjelenésének alkalmából állították ki.