The FOUR Resort 2015

2014. szeptember 05.
Gálvölgyi Anett, Kormos Zsófia Anna és Miovác Márton tervezőtrió legújabb darabjai "A kollekcio a manoverezésrol és adaptàciorol szol, természtes védekezo reflexeinkrol, valamint azokrol az uj szokàsokrol, viselkedésmodokrol, amelyeket a minket és a tàrsadalmakat ero vàtltozàsok hatàsàra veszunk fel."

De messze nem a pesszimizmus és a kaotikus vízió irányította a dizájnerek kreativitását. A THE FOUR Resort kollekciójában a játékos optimizmus, a nem, mint fogalom újraértelmezése és teljes felforgatása képeződik le az egyes ruhadarabokban.

A klasszikus, nőies megjelenés szolgáltatja az alapot, de a szokatlan, sokszor merész sziluettek, részletek és párosításoknak köszönhetően egy egészen új szintre emelik azt.
A kollekcióban a kabátok, a dzsekik és a széles szabású nadrágok szinte úsznak a test körül. A karcsú és könnyű vonalaknak hatásaként, a ruhákról és a szoknyákról szinte sugárzik a nyugodtság. A halvány színek, mint a cement, a tea rózsa, a hamu és a vászon, ellensúlyozzák az élénk árnyalatokat, a természetes vászont, valamint a pamut és nyúlszőr filcet. Az egyes darabokon szerepelő digitális dátum nyomatok pedig alkotásuk időpontját jegyzik, ezzel is erősítve a kollekció lezser, sportos jegyeit.

A kollekcióért kattints a képre!

A nyári kollekcióért pedig ide!

Fotó: Barna Bálint
Styling: Gönczy Andrea
Haj: Károlyi Márk (Kult Hair)
Smink: Vozák Tímea
Model: Cam (Icon)
Sneaker: Vagabond

Kapcsolat: thefour.hu, facebook.com/thefour.official
Üzlet:
TheGardenStudio, 1052, Budapest, Vitkovics Mihály utca 3–5.