A Marie Claire bloggere, Festy a New York Fashion Weeken

2014. szeptember 08.
Elkezdődött a New York Fashion Week, ahonnan divatbloggereink, Festy és Chaby izgalmas fotós és szöveges posztokkal jelentkeznek be.

Tizenkét óra repülés után végre megérkeztünk az álmok városába, New Yorkba, és alig pár órás alvás után, de az izgalomtól teljesen felpörögve már másnap bele is vetettük magunkat a divathét forgatagába.

A kiindulási pont a Lincoln Center volt, ami előtt ilyenkor egyszerre gyűlnek össze a világ legfelkapottabb fotósai és híres „fashionistái”. Ilyenkor a nemzetközi divatvilág teljes figyelme New Yorkra összpontosul, érthető okokból. Itt jelennek meg ugyanis a legbefolyásosabb divatszerkesztők, és divatkövető hírességek is, hogy élőben láthassák a legújabb trendeket a kifutókon.

A légkör és a fotósok hada, a jóleső feszültség, vagyis az utánozhatatlan hangulat minket is egy pillanat alatt magával ragadott. Óriási élmény volt az, hogy Chaby az egyik legnagyobb férfioldal nyitólapjára került, de azt hiszem az is jól mutatja a felpörgetett hangulatot, hogy alig tettünk két lépést, és a New York Magazine is elkapott bennünket egy interjú erejéig. Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy a Mercedes Benz Fashion Week hivatalos oldalára készítenek a szettemről videót.

Délután a legnagyobb esemény az Alexander Wang bemutatója volt, ahol világhírű celebeket láthattunk, és többek között találkoztunk Mariano Di Vaio-val is, a világ legnépszerűbb férfi divatbloggerével.

A következő bemutató előtt egy kis „hazai” színfolt következett, összefutottunk ugyanis a híres magyar modellel, Gáll Franciskával.

Hamarosan újabb izgalmas részletekkel, és szuper fotókkal jelentkezünk a divathétről és a kulisszák mögül. Tartsatok velünk!

Festy