Chanel fejhallgató aranyárban

2014. szeptember 09.
A Chanel ezúttal sikkes fejhallgatóval egészítette ki kínálatát, azonban meg kell fizetni az árát, ha kedvenc dallamainkat egy igazi dizájner darabból szeretnénk hallgatni.

Az igazán stílusos lányok fülébe ezentúl Chanel fejhallgatóból düböröghet a rock’n’roll, persze csak ha hajlandóak megfizetni az árát. Karl Lagerfeld ugyanis nem viccel: az új kiegészítőért körülbelül másfél millió forintot kér el. 

Az egyszerű, letisztult dizájnú, fekete fejhallgató tárolásához egy stílusos bőrtáska is jár, ami egy minimálsan enyhíti az árszabás felett érzett fájdalmat, bár még mindig nem indokolja a borsos összeget. Igaz, hogy a tervezők fantáziájának – és árainak – csak a fantázia szabhat határokat, de a basszus egyszerűen nem szólhat annyira jól abban a fejhallgatóban, hogy megérje egy autó árát. 

Ha valaki mégis a Chanel előkelő emblémájával ellátott hangszórókból hallgatná kedvenc slágereit, nem kell sokat várnia, már szeptember elsejétől birtokba veheti a stílusos fejhallgatót a fent említett összegért cserébe.