Vagány, Disney hercegnők inspirálta kollekció

2014. szeptember 18.
Az ausztrál Black Milk Clothing „Princesses and Villains” (Hercegnők és Gaztevők) elnevezésű kollekciójában Disney karakterek inspirálta ruhadarabok találhatóak – kissé átértelmezve.

Felnőttek a Disney nagyszemű, bájos hercegnői és a vattacukorszínű, habos báliruháikat vagány szettekre cserélték. Legalábbis valahogy így képzelhette el a dolgot az ausztrál Black Milk Clothing, mikor megalkotta a Disney mesék inspirálta új kollekcióját.

A márka látványos fotósorozatán megelevednek a híres hercegnők, csak itt Ariel, a kis hableány mintás leggings-t visel, Hamupipőke pedig csillogó, kék miniruhában pózol.

Ha valakinek esetleg Hófehérke a stílusikonja, most magáévá teheti a hófehér bőrű, ébenfekete hajú szépség stílusát, ha a Black Milk bodyját a jellegzetes sárga maxiszoknyával kombinálja. Az Alíz csodaországban rajongói vásárolhatnak merész szabású, a rajzfilmből kölcsönzött képekkel nyomott fürdőruhát is, de ha valaki mindig is a gonosznak szurkolt, választhatja a negatív hősökkel ellátott cicanadrágot is, amin Szörnyellától kezdve Hófehérke kegyetlen Mostoháján át mindegyik főgonosz megtalálható.

A mesésen extravagáns darabokhoz 50-100 ausztrál dollár közötti áron juthatunk hozzá, akár itt Magyarországon is, hiszen a márka mindenhová szállítja termékeit. A korábbi kollekciókban egyébként találkozhatunk Trónok harca és Csillagok háborúja ihlette ruhadarabokkal is.