Monokróm őszi varázslat

2014. október 07.
Nyáron örömmel mutatta meg nektek a PandArte bloggere a TheBétaVersion gyönyörű krémfehér bőrtáskáit. Most, hogy beköszöntött az ősz, Rainer Zsófi tervező új kollekcióval rukkolt elő, amit most ti is megismerhettek!

A TheBétaVersion kiegészítőit kezdettől fogva a funkcionalitás és a kifinomult, letisztult esztétika összhangja jellemezi. Nincs ez másként legújabb, 2014-es őszi kollekciójuk esetében sem. A táskák tervezésekor ezúttal is elsődleges szempont volt a funkcionalitás, ugyanakkor az új darabok finom részleteiknek és tiszta formaviláguknak köszönhetően túlzó hivalkodás nélkül nyújtják azt a harmonikus és egyedi megjelenést viselőiknek, amelyről a TheBétaVersion darabok ismertek.

A márkára jellemző visszafogott, monokróm színvilág az őszi-téli szezonra készült darabokon is maradt, hiszen a TheBétaVersion alapelve, hogy táskáik könnyedén kombinálhatóak legyenek meglévő ruhatárunkkal. A kollekciót uraló fekete szín mellett ezúttal kissé hangsúlyosabban jelennek meg a brand védjegyének számító színes részletek, és előtérbe kerülnek a kézzel készült díszítések. A táskákat díszítő bojtokon és alátéteken megjelenő, élénk színek (királykék, sötét lazac, lila, napsárga és türkizkék) játékosságot csempésznek komor, télies hangulatunkba, egyúttal meghatározzák az 5 modell egyéni karakterét is. A bojtokat látványos csomók zárják, amelyeket Rainer Zsófi tervező nagy gondossággal, saját kezűleg készít el minden táskára.

A kisebb táskák fedele lakkbőrből készült, így itt a matt és a fényes felületek játékára helyeződik a hangsúly, míg a nagyobb válltáskákon a vastag, matt marhabőr természetes felülete dominál. A nagy sikerű, perforált, geometrikus mintázatú darabok továbbra is megtalálhatóak a kollekcióban, az egyes új modelleken megjelenő dekoratív tűzések pedig ráerősítenek a táskák formáit meghatározó erővonalakra, finoman kiemelve a tárgyak arányait.

A 2010-ben Rainer Zsófi tervező és Varga Cili brand manager által alapított TheBétaVersion önkifejezésre buzdítja a vásárlókat: mivel a divat számukra elsősorban az emberek személyiségéről szól, ezért termékeikre jó értelemben vett „béta verziókként” tekintenek, amelyek akkor kelnek életre, ha valaki viselni, használni kezdi őket. Számukra egy táska akkor „van kész”, ha szerves részévé válik használója mindennapjainak, erőlködés nélkül, harmonikusan él együtt a személyiségével, mintha mindig is az övé lett volna.

Az új kollekció darabjai megvásárolhatóak a TheBétaVersion stúdióban (1111, Budapest, Budafoki út 22., 4. emelet 20., 55. kapucsengő), és online.

Fotó: Károlyi György (Flashback)

A galériáért kattints a képre!