Breakline by AGNESKOVACS

2014. október 13.
A minimalista bőr táskák és kiegészítők tervezője ezúttal egy grafikussal együttműködve alkotta meg új kollekcióját, melyben az ikonikussá vált hátitáska mellett válltáska és övtáska is helyet kapott.

A törésvonal téma a tervezés több fázisban is visszaköszönt. A koncepció gondolatisága a közös munkában és a minta megjelenésében lelhető fel, hiszen a márka életében először jelenik meg a tervező mellett egy másik művész. Mindemellett a törésvonal az AGNESKOVACS táskák formai kialakításában ugyanúgy megjelenik, ahogy a táskák közepén elhelyezkedő mintában. Ez utóbbi Déri Enikő grafikus munkája, aki a törésvonalat a márka szellemiségéhez szervesen illeszkedve, szinte egy letisztult gesztusként jelenítette meg.

A kollekció hét táskából áll (hátizsák, válltáska, clutch, férfi övtáska, férfi messenger bag), emellett a már megszokott kiegészítők, így karkötő és nyaklánc is megtalálhatóak benne.

A BREAKLINE kollekció minden darabja fekete színű, prémium minőségű marhabőrből készült, belsejükben szintén bőrből készült zseb található.

A tervező a Design Hét keretében rendezett Nyitott műhely alkalmával lakásműhelyét is megmutatta az érdeklődőknek, bepillantást engedve az alkotóterébe emellett a látogatók részt vehettek egy karkötő workshopon is. „Öröm volt látni, hogy mekkora élményt jelent egy-egy saját készítésű bőr ékszer. A közeljövőben tervezek még hasonló programot” – mesélt élményeiről Kovács Ágnes.

A kollekcióért kattints a képre!

Üzlet: Black Box Budapest.