Hogyan vállaljunk be egy feltűnő, mintás kabátot

2014. október 17.
A mai esős napon bloggerünk Festy egy mintás designer balonkabátot választott, amihez kaphattok néhány hasznos öltözködési tippet.

Sziasztok!

Már többször olvashattátok tőlem, hogy szeretem a feltűnőbb darabokat, és talán az is kiderült már számotokra, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy tehetséges fiatal tervezőket mutassak be nektek. Az utóbbi időben tudatosan keresem és figyelem azokat a designereket, akiknek a stílusa közel áll hozzám és érzek bennük valami pluszt. Így esett ezúttal a választásom Arnóczy Jankára, akinek ezt a különleges kabátját Milánóban a divat héten viseltem.

Ha bevállaltok egy feltűnő mintás kabátot, pulóvert vagy nadrágot, akkor érdemes a többi ruhadarabnak egyszerűnek és letisztultnak lennie, hogy a hétköznapi hordhatóság határain belül maradjatok. Csak a vérbeli fashionisták tudják jól hordani a mix and much stílust, viszont ők napról napra követik a trendeket és rengeteg street style anyagot néznek hozzá.

A fekete, a fehér és a szürke színnel szinte nem lehet mellé fogni, mert ezek a semleges színek teljesen jól kombinálhatóak mintákkal. A mai szettemnél a szürkét választottam alapszínnek és egy kicsit feldobtam ezzel a narancssárga garbóval, mert a színe visszaköszönöm a kabátom belsejében.

Merjetek kísérletezni és egy kicsit kilépni a komfort zónátokból!

Festy

Fotó: Beauty Junkie
Outfit:
Kabát: Janka Arnóczy
Garbó: H&M
Szoknya: H&M
Táska: Calvin Klein
Karkötő: Cruciani
Bőrkarkötő: Timea Talian Design