A legnagyobb dizájnerek terveztek a Louis Vuitton születésnapjára

2014. október 20.
Egy születésnap a divatvilágban is nagy eseménynek számít, és mi is lehetne szebb ajándék a Louis Vuitton-nak, mint az ikonikus LV logó újraértelmezése. Még Karl Lagerfeld és Christian Louboutin sem hagyhatták ki, hogy általuk tervezett, ötletes és egyedi táskákkal lepjék meg a szülinapos divatóriást.

Christian Louboutin a Louis Vuitton-nak

Christian Louboutin bebizonyította, hogy még a nagymama kedvenc piacrajárós, húzós bevásárlótáskája is lehet sikkes, ha az impozáns LV logó díszíti. Persze ez az ajándék önző módon kicsit alkotójáról is szól hiszen a piros lakkozás egyértelműen Louboutin kézjegye. Ha valaki meglepné vele a divatmániás nagymamát, nagyon jó unokának kell lennie, ugyanis ez a kis bevásárlókocsi 14,100 fontba kerül

Cindy Sherman a Louis Vuitton-nak

Ez a rengeteg fiókkal és tárolóhellyel ellátott bőröndbe rejtett tároló-oázis a stílus és a praktikum jegyében készült. A 31 fiókon túl mini-bőröndöket, kinyitható széket és felnyitható asztalkát is találhatunk. A limitált szériás, mindentudó bőröndből mindössze 25 darab készült el, szóval ha valaki mindig is erre vágyott, nem árt sietnie.  

Karl Lagerfeld a Louis Vuitton-nak

Úgy tűnik, a mindig zseniális Karl Lagerfeld az a fajta vendég, aki szereti a szülinapi bulin végignézni, ahogy az ünnepelt arcán végbemegy a megdöbbent és elragadtatott érzelmek váltakozása az ajándéka kicsomagolása közben. A Chanel atyja egy pár – természetesen tetőtől-talpig LV logóval borított – boxkesztyűvel és a hozzá illő tornazsákkal készült. 

Rei Kawakubo a Louis Vuitton-nak

A konceptuális dizájn királynője egy sokkal egyszerűbb, de ötletes táskacsodával ünnepli a legendás márkát. A táska lyukakkal szagatott külső falán átsejlő Louis Vuitton felirat egyedi megoldás, a táska egyszerű formavilága mégis remekül hordható darabbá teszi ezt a szülinapi meglepetést. 

Marc Newson a Louis Vuitton-nak

Marc Newson a Louis Vuitton decens, elegáns barna színeit és a sikkes bőrt egy kis neonnarancssárga szőrmével bolondította meg. Mindezt egy vagány, divatos hátitáska formájában. 

Frank Gehry a Louis Vuitton-nak

Persze egy ilyen születésnap nem csak a divatvilág krémjét ihlette meg, hanem a kortárs építészet sztárját, Frank Gehryt is. A dizájner már tervezett múzeumot a Louis Vuitton csodás darabjainak, most pedig egyedi épületeit idéző táskával ajándékozta meg a híres márkát.