Deszkás divat a Levi’s-től

2014. október 26.
A farmer legendás ősatyja ezúttal a gördeszkás fiúkat öltözteti stílusos, tartós anyagból készült ruhadarabokba. Sőt, még egy hatalmas deszkás park megépítésében is segédkezett!

A Levi’s Skate kapszulakollekciója a gördeszkás közösség tagjainak készült, hogy a vagány deszkások ne csak kényelmes és praktikus, hanem igazán stílusos darabokban suhanhassanak az aszfalton. Ráadásul a márka nem csupán ezekkel a menő ruhadarabokkal kedveskedett a deszkásoknak, de hozzájárultak ahhoz is, hogy Bolíviában megépülhessen egy hatalmas gördeszkás park. Több mint 100 önkéntes csatlakozott a világ minden tájáról a pályát építő gördeszkás legendákhoz (Al Partanen, Josh Matthews, David Gravette, Chet Childress, Joey Pepper, Dan Plunkett és Marius Syvanen), hogy részesei lehessenek Dél-Amerika minden idők egyik legnagyobb deszkás parkjának megépítésében. A munkák során az önkéntesek hetekig összetákolt kunyhókban aludtak, napi 16 órában építették a pá- lyát. A fáradtságos munka végeredménye pedig egy óriási, minden igényt kielégítő deszkás park.

A gyapjúból készült kollekció felsorakoztatja a klasszikus kapucnis felsőt, a ’70-es éveket idéző kényel- mes pulcsit és a hozzá passzoló nadrágot.

A deszkások saját magukat definiálják. Nem alkalmazkodnak a szabályokhoz és nincs egyenruhájuk. A Levis új kollekciójában a praktikumnak jutott a főszerep, így erős, tartós, jó lélegző-képességű anyag garantálja a mozgás szabadságát.