Hogy miért gyere ma is a Marie Claire Fashion Daysre?

2014. november 09.
Mert rengeteg programmal várunk vasárnap is, és mert a tegnapi nap sikere is azt mutatja: ezeket a bemutatókat bizony élőben kell látni. Hát még a helyszínen kapható-tapintható-kóstolható meglepetéseket! És akkor a nyereményekről még egy szót sem szóltunk.

Nagyfelbontású képekért kattints a fotóra!

Ma is inspirálóan izgalmas dolgokat láthatunk a világ legjobb francia divatiskoláinak végzőseitől (12.30), és ha a déli nyitás után elég gyorsak vagytok, nemcsak pár korty frissítő Somersbyvel indulhat a délután, de az első 100 érkező egy-egy elegáns SPARK karkötőt is kap ajándékba az emeleten a VAM Design Centerben.

Sminkek, sálak, illatok

Délután bemutatkozik az Y Generáció, és a Ronald McDonalt Házak workshopján is részt vehettek – kiderül, miért viselnek piros-fehér csíkos zoknit. Kettőtől HP Fashion Show vár, 14.30-tól pedig a nap egyik fénypontja, a legtehetségesebb magyar tervezők egy csoportjának bemutatója (19752, Bridget & Olivia, INQ Concept, LBL, Virag Kerenyi). Utóbbi tényleg kihagyhatatlan.

Ha pihennétek kicsit, irány az emelet: a Lancôme La Vie est Belle illatából kérhettek egy könnyű kis ízelítőt izgalmas előadással a lépcső legtetején – nagy kár lenne elmulasztani –, odafönt pedig színes MIAMA sálakat lehet nézegetni és próbálgatni, gyönyörű panyizsuzsi ékszerekkel kacérkodni (nekünk a Marie Claire Fashion Days gyűrűje nagy-nagy kedvencünk), nyilván a jobbnál jobb GAP holmik mellett sem lehet szó nélkül elmenni, és ha már ott vagytok, a Maybelline-sminkelést se hagyjátok ki, ha igazán jót akartok.

Két bemutató között egy kis relax + manikűr

Késő délután is csábítóak a programok: egy menő és szuperintelligens Toyota közelről? Aztán L’Oréal Professionnel-workshop, Budapest Couture-, Heavy Tools-bemutató, de megnézhetitek közös bemutatónkat a Hungaria Pezsgővel: Az év fiatal divattervezője pályázat nyerteseit tegnap már megismerhettétek, de a pályázat legjobb 25 kreációját ma is megtekinthetitek a kifutón délután 4 órától.

Pihenésképpen érdemes megismerkedni az Apple vagy éppen a GAS újdonságaival, lazításképpen kortyolni egy pohárka Hungariát vagy hűsítő JANA vizet, aztán irány a Crystal Nails standja, és este már profi manikűrben hagyhatjátok el a helyszínt. És ha már szépségápolás és profizmus: a mySpirit Skincare biokozmetikai csodáival is megismerkedhettek közelebbről, ami egy ilyen húzós napon, higgyétek le, nagyon jól fog esni.

Tabletet nyerni, új frizurát csináltatni!

De vissza a programokra a sok szépítkezés után: 6-tól ismét magyar tervezők, ismét szenzációs ruhák és show (ÉMÉ, Fibula, Klara Kalicz, Szidonia Szep, Zoe Phobic), Toyota Fashion Show és VAN GRAAF-bemutató, 19.30-kor pedig a KREA iskola legtehetségesebbjeinek munkáit láthatjátok. Nem kell sokat várni a Romani Design bemutatójára sem, és a Marks & Spencer  legújabb darabjaival is megismerkedhettek.

Megint pihenés? Oké, a THX fodrászat standjánál garantáltan felfrissültök, és akkor már egy saját Marie Claire-címlapnak is bele kell férnie, nem? A Canon standjánál elképesztően profi fotót csinálnak rólatok. És okvetlenül hallgassátok meg a Bársony Orvos-Esztétika hoszteszeinek tanácsait és ajánlatait is: hihetetlen kedvezményeket kínálnak. Reméljük, bírjátok szuflával, mert az esti show előtt mindenképpen érdemes az Easy Jet ajánlataiban kicsit elmélyedni – a Mieléről nem is szólva –, és a HP notebook fedlap matrica tervezésről sem mondhattok le. Tudtátok, hogy HP Pavilion X2 2in1 tabletet nyerhettek? Na, gyerünk, gyerünk! Csak kreatívan.

És akkor irány a kifutó, este 9-től ANDA, Dori Tomcsanyi, Elysian, Konsanszky, Nora Sarman, NUDE by NUBU és THE FOUR felejthetetlen tavaszi–nyári kollekciója a színpadon! Elképesztő kreációk – győződjetek meg róla a saját szemetekkel!


THE FOUR

A nyitónapról szóló cikkünket ITT olvashatod el, a Hírességek a kifutón galériánkat pedig ITT találod!