MCFD 2014 bemutatók: Phaidra, Annaeva, Cakó, Cukovy és Galla

2014. november 10.
A Marie Claire Fashion Days szombati napjának bemutatóiról Festy számol be nektek. Következzen divatbloggerünk beszámolója a Phaidra, Annaeva, Cakó, Cukovy és Galla felvonultatott darabjairól.

A nagyfelbontású galériáért kattints a képekre!

Phaidra

Tisza Viktória kollekcióira mindig jellemző volt hogy különleges anyagokból készíti a fürdőruháit. A most bemutatott modellek már túlmutatnak a fürdőruhákon. A közönség egyből felkapta a fejét, amikor a modellek megjelentek a kifutón az extrém anyagú szilikon ruhákban. Nekem nagyon tetszett, innovatív, bevállalós és modern alkotásokat láthattunk.

Annaeva

A különböző anyagokkal és textúrákkal való játék izgalmas összhatást ad a kollekciónak, az áttetsző, csipke részek pedig igazán szexivé tették a tervező ruháit. Egy biztos, hogy a lágyan eső, meseszép szoknyák és felsők elvarázsolták a rájuk szegeződő tekinteteket..

Cakó

A nőies, lágy esésű ruhák jellemzik a kollekciót. A pasztell színek dominálnak, amiket a tervező megfűszerezett egy-egy élénkebb színesebb darabbal, ezzel törve meg a monotonitást. Összességében egy nagyon izgalmas összhatás tárult elénk.

Cukovy

Letisztult minimál vonalak, fekete fehér kombinációja adja ki a tökéletes összképet. A vonalvezetések felkeltik a figyelmet és dinamikát adnak a ruháknak. Az egyszerűség kedvelőinek igazi alapdarabok. A kollekció az utcai divatban is könnyedén megállja a helyét.

Galla

Az alapszíneket a feketét, fehéret és a szürkét egy-egy színes ruhadarab teszi vidámabbá és üdébbé. Többféle stílus keveredik a kollekcióban, az elegáns selyemtől a vadabb lakkbőrig. Pár férfi összeállítást is láthattunk a bemutatón, amikre az egyszerűbb formák voltak jellemzőek.