5 tervező 8 héten át 1 helyen!

2014. november 18.
Cako, Dora Abodi, Hamerli, Karman Jewelry és Rekavago – a magyar designer szcéna öt jeles képviselője november 3-ától december 31-éig várja az érdeklődőket és vásárlókat exkluzív üzletében, a 581 Designer PopUp Store-ban, a Le Meridien Budapest épületében.

A márkák legújabb őszi-téli kollekcióit képviselő izgalmas darabok – designer ruhák, cipők, táskák, kesztyűk, ékszerek – mellett sok-sok meglepetés és akció várja a látogatókat, akik amellett, hogy megismerhetik a tervezők legújabb kreációit, magukkal az alkotókkal is találkozhatnak.   

DORA ABODI az egyik legsikeresebb és legismertebb magyar tervező. Stílusát barokk futurizmusként jellemezhetjük, amelyben múlt és jövő, klasszikus művészet, vallási utalások és high-tech ötvöződik. Ruháit folyamatosan láthatjuk a Vogue és más top divatmagazinok lapjain, ahogy hollywoodi sztárokon is. A pop-up storeba rengeteg új, eddig nem kapható, izgalmas darab készült az előző kollekciók printjeivel. Fellelhető lesz a Taylor Swift által viselt Twin Unisus top és pulóver számtalan verziója, illetve a kiegészítők között Lady Gaga fülbevalójára is lecsaphatnak vásárlóink.

A REKAVAGO új őszi-téli kollekciójában a hollywoodi dívák szépsége, ereje és a 21. századi divatikonok közvetlensége talál egymásra. A koncepció a valóságban is bizonyított: Debbie Harry, a Blondie énekesnője a Lauren Bacall ihlette borvörös REKAVAGO tűsarkút választotta magának. 

A CAKÓ idei őszi-téli kollekcióját  Lyonel Feininger  kubista festő ihlette. Jellemzői a geometrikus formák, a különleges anyaghasználat, a játék a textúrákkal a szürke különböző árnyalataiban, amit a  fehér és olajzöld tör meg. A kollekció összképét lezser, kötött oversize kardigánok, ruhák lágyítják. 

A KARMAN JEWELRY két minikollekcióval jelentkezik. A LUMIERE az art deco stílusjegyeit értelmezi újra: csillogó, glamorous, egyszerre vintage és modern. Újabb vonalat képvisel a grafikus motívumokat térbeli dimmenzióval kiegészítő különleges kollekció, amelyben a geometriai stilizáció a Swarovski elemek csillogásával ötvöződik.A limitált szériás nyakláncok, karkötők, fülbevalók exkluzív dizájncsomagolásban kerülnek a polcokra.

A HAMERLI márka a pécsi kesztyűgyártás 150 éves tradícióit őrzi. A 21. századra a design épp olyan fontos tényezővé vált a márka életében, mint a tökéletes kézműves munka. Nemes anyagok, hibátlan szaktudás, szenvedélyes tervezői munka összhangját testesíti meg minden egyes Hamerli darab.  

A különleges együttműködés különleges helyszínt érdemel. Ezért a pop-up store a Le Meridien Budapest épületében kap helyet, ahol a Positionáltal tervezett fantasztikus enteriőrt az Edinas Paper egyedi installációi teszik még különlegesebbé.  

Helyszín: Hotel Le Méridien Budapest  (Deák Ferenc utca/Fashion Street és Deák tér sarok)

Nyitvatartás: 2014. nov. 3. és december 31. között H-Sz 10.00-19.00 Decemberben vasárnaponként is, 10-től 17 óráig! 
Nyitás november 3-án 10.00 órakor 
Late night shopping november 13-án 22.00 óráig