A luxusmárkák legszebb karácsonyi kirakatai

2014. december 10.
Már az egész divatvilág karácsonyi lázban ég, ezért szebbnél szebb díszletekkel káprázatnak el minket a luxusáruházak is. Most bemutatjuk nektek a legjobb, legötletesebb ünnepi kirakatokat, amelyek még minket is ámulatba ejtettek!

Tiffany & Co.

A luxusékszereket árusító Tiffany igazán kitett magáért: műhóval borított éli erdőt építettek, melynek közepén egy körhinta áll – persze, nem hétköznapi lófigurákkal ábrázolták, hanem csupa egzotikus állattal, mint az oroszlán, a tigris, vagy a zebra.

Printemps Paris

A topmárkákat népszerűsítő áruház összes kirakata Burberry-sémára épült. A pár napja bemutatott karácsonyi kirakatokat a márka két arca, Kate Moss és Cara Delevingne mutatta be a közönségnek. A kollaboráció megvalósulásának kapcsán a brit márka egy különleges, ünnepi kollekciót mutatott be a két divatváros, Párizs és London tisztelgése jelképeként.

Selfridges

Az áruház dolgozói több, mint 32 000 órát dolgoztak a kirakat díszletein és ez meg is látszik az eredményen. Igaz, itt a télapó nem szánon jön, hanem egy piros Mini-autón, ami nem a puttonyával van tele, hanem szebbnél szebb arany ajándékdobozokkal.

Hermés

A luxusmárka a karácsonyi díszletüket illetően is az exkluzivitásra törekedett: kisvasutak és absztrakt, fából készült hószánok kárpáztatják el a járókelőket, melyek tele vannak Hermés ajándékdobozokkal.

Harrods

A luxusáruház kirakatai hatalmas játékszobrokkal hívják fel az embereket figyelmét: játékkatonák, balerinák, plüssmacik, angyalkák tömkele és persze, maga a Mikulás is megtalálható az ablakokban. A monumentális díszlet és a lélegzetelállító kivilágítás a Harrods történetének legnagyobb ünnepi alkotása – nem csak szerintünk, de az áruház  kreatív igazgatója, Deborah Bee szerint is.