Jeges csodavilággal engedjük útjára a telet

2017. február 20.
Csodák mindennap történnek, ehhez pedig a befagyott, hófedte Balaton különleges helyszínt biztosít. Vígh Diána és a Wed Over Hills Frozen Wonderland című fotósorozata ezt mutatja meg.

Fagyos hideg, csúszós utak, hóesés – még januárban.VÍgh Diána és a Wed Over Hills fotósai, Simon Teodóra és Rokolya Zsolt régóta dédelgetett projektjüket valósították meg: egy téli, inspiráló esküvői fotósorozatot, méghozzá nem máshol, mint a Balaton jegén.

A jeges esküvő inspirációhoz a természet finom, téli színeit használták, mint a világoskék, fehér, ezüst, szürke és sötétzöld, harmonizálva a fából készült kiegészítők meleg, világosbarna árnyalatával.

A jégen állítottak boldogságkaput nyírfaágakból, ami alatt a szerelmesek elmondhatták fogadalmaikat. Varázslatos kiegészítőkkel teremtették meg a téli hangulatot, mint a mesébe illően díszített szánkó, a vintage korcsolyák vagy a jeges piknik. A csokrok, virágok zöldjei gyönyörűen csillogtak a fehér tájban. A papír anyagok szintén a téli világot idézik.

A balatoni jégtáblák mintájára ehető jeget készítettek cukorból, amely a torta tetejét díszítette. A „piknik asztalra” pedig macaronok és szintén ehető jégkristályokkal díszített tartelette-ek kerültek. Dórira romantikus, de mégis modern ruhákat kerestek, a kiválasztott ékszerek a jég csillogását tükrözték vissza, a karikagyűrűkben pedig a Balaton színei jelentek meg.

A teljes fotósorozatért kattints a képre!

Kreatív koncepció: Happily Ever Weddings & Wed Over Hills
Szervezés: Happily Ever Weddings
Fényképek: Wed Over Hills – Simon Teodóra & Rokolya Zsolt
Film: Tokár Tomi
Modellek: Kovács Dorottya – Chloe From The Woods & Tokár Tomi
Mellékszereplők: Fördös Tamás & Toni, az alaszkai malamut
Dekoráció, virág és papírok: Natural Wedding Decor – Gulácsi-Szakács Emese
Torta, sütemények: Egy Csipet Torta – Horváth Alexandra
Styling: Menyasszony Stylist – Körmendy-Szomoru Kata
Smink: Török Móni
Haj: Süle Gábor – Pure Studio Keszthely
Menyasszonyi ruhák: Nagy Ágota Collection, Bálint Sára Bridalwear
Vőlegény öltözete: Cross & Field Men’s Fashion
Ékszerek: Marta Meisels Jewelry
Készülődő helyszínek: Pure Studio Keszthely, Halászcsárda Keszthely
Helyszín: A Balaton jege