Fókuszban a képzés – KREA nyílt nap

2017. március 17.
Kreatív szakmában képzeled el a jövődet? Továbbtanulnál, vagy pályamódosítás előtt állsz? Piacképes szakmai tudásra vágysz? A KREA 2017. március 22-én szerdán, 15 órától nyílt napra várja az érdeklődőket! Ismerd meg a Kortárs Művészeti Iskola enteriőr, divat, grafika, fotográfia és divatsmink képzéseit!

A kérdések, amikre választ kaphatsz és az esemény részletei:

Mit nyújt neked a KREA? Milyen szakokon tanulhatsz és kik oktatnak a KREÁBAN? Milyen ismereteket sajátíthatsz el és milyen feladatokkal találkozhatsz tanulmányaid során?
A KREA szeptemberben induló képzéseiről a szakfelelősök tartanak tájékoztatót.

Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁBAN tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett designerként?

A KREA ex-diákjai Molnár Anikó stylist /a MARIE CLAIRE divatszerkesztője, Keserű Barbara makeup artist /az ARTDECO vezető sminkese/, Szegedi Kata divattervező /a KATA SZEGEDI márka alapító tervezője/, Balázs Gabriella grafikus /a CAFÉ Communications munkatársa/, Gáti Anna – Hitka András – Szegő Gábor enteriőr designerek /az ÉV IRODÁJA 2016 enteriőrtervezői/ pályájukról, sikereikről és aktuális munkáikról kerekasztal beszélgetésen mesélnek.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jelentkezésedet 2017. március 21-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várják /küldd el nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet/!

A nyílt napról bővebben itt olvashatsz!

Időpont: 2017. március 22. szerda, 15 óra
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola

www.kreaiskola.hu