10 éve együtt – Designer pályázatot hirdet a Vodafone

2017. május 11.
A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, és emellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.

Az idei évben a Vodafone lesz a névadója a budapesti vizes VB-t megelőző utolsó nagy hazai női tornának, a Vodafone kupának, amelyre Miskolctapolcán kerül sor július 5. és 7. között. A magyar női válogatott Ausztrália, Új-Zéland és az Egyesült Államok csapataival mérheti majd össze erejét.

A Vodafone kupán debütálnak a közelmúltban a Vodafone által meghirdetett tervezői pályázat nyertes ruhadarabjai is. A pályázat célja, hogy a résztvevők a női vízilabda válogatott számára tervezzenek az aktuális divatirányzatokat követő nőies, ugyanakkor az urban-style életérzést és a street-art művészetet is képviselő felszereléseket, az edzéseken és versenyeken használt úszódresszt, valamint a versenyeken használt úszósapkát, köpenyt és tornazsákot.

A ruhadarabok tervezésekor figyelembe kell venni, hogy a felszerelésekbe beépíthetőek legyenek a sportolást, felkészülést támogató okos eszközök és IoT megoldások is. A pályázati anyagokat a szakértőkből, élsportolókból és közéleti személyiségekből álló zsűri értékeli. A zsűri tagjai:
• László Krisztina, főszerkesztő, Marie Claire
• Szegedi Kata, divattervező
• Fülöp József, rektor, MOME
• Tóth András, Use Unused
• Czigány Dóra, Gangl Edina, Szücs Gabriella, a női válogatott tagjai
• Baráth Péter, márkaigazgató, Vodafone Magyarország

A pályázat beadási határideje: 2017. május 21.

A pályázat győztese nettó 1 millió forintot és kiállítási lehetőséget nyer a 2017 őszi Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe divateseményen a Vodafone standján. A nyertes mindezek mellett páros belépőjegyet kap a Vodafone kupa eseményeire is.
A pályázati kiírás elérhető itt: www.vodafone.hu/palyazatkiiras