Tízezer érintés

2017. május 24.
Az ékszerek mindig a nőiesség fő kifejeződései voltak. Különösen igaz ez azokra a darabokra, amelyek egyedileg, speciális anyagokat felhasználva készülnek munkát és energiát nem kímélve. Az ékszertervezők számos inspirációból merítenek, amelyek hatására szebbnél szebb darabok jönnek létre.

A Tízezer érintés mottó jól illik a Faludi G exkluzív ékszer brand mottójához. Legalább tízezerszer kell egy ékszert és annak alkotóelemeit kézbe venni és mozgatni addig, míg a kész ékszer a dobozba kerül. A Faludi G ékszermárka új kollekciójának darabjai speciális üveglapocskák különleges elhelyezésével és összeolvasztásával készülnek, amely során olyan szerkezet alakul ki, mint amilyen a természetben előforduló ásványokban. Az így előállított darabok különlegességét az adja, hogy szerkezetük teljesen átláthatóvá válik. Az ékszereket felépítő üveglapok nagyobbak a természetes ásványi köveket felépítő elemeknél, ami egy teljesen egyedi látványvilágot eredményez.

A brand legújabb kollekciója, a Crystallogenesis fő inspirációforrása a természetes ásványi kőzetek kristályszerkezete. Ez a lenyűgöző mintázat adja a kollekció darabjainak felépítését. A Crystallogenesis ékszerek ezüst foglalata olyan kontrasztot alakít ki a beléjük foglalt kövekkel, amely kihangsúlyozza azok szabálytalan, csillogó szépségét, kifejezve a nők varázslatos egyéniségét és teremtőképességét.

A galériáért kattints a képre!