LINDASIETO varázslatos táskái nyárra

2017. június 09.
A LINDASIETO új kollekciójában a markáns formák az eddigieknél hanyagabb, lazább irányba mozdulnak,a különböző stíluselemek keverésével karakteres mégis jól variálható kiegészítők születtek.

A kollekció címe (Alternate Angles) átlós vagy egymással szembenálló szögeket, éleket jelent, izgalmasnak és aktuálisnak is találom, hogy más-más nézőpontból eltérő következtetések vagy jelenségek tűnhetnek igaznak egy időben. A tervezés során a tárgyakban egy egyéni stílusmixre törekedtem, a besimuló halvány táskákon határozott, kontrasztos elemek is megjelennek, a kemény vonalak puhább anyagokkal békülnek, a klasszikus formák itt-ott ívesen megtörnek.

Az új minitáskák ékszerszínek helyett semleges menta, világos-rózsás tejeskávé és acélszürke mellett kontrasztos fekete-világos és vibráló kék színekben készültek, belsejük a külsővel megegyező olasz bőrrel bélelt, egy mindennapi legfontosabb tárgyainkat rejtő titkos dobozkához méltóan. A fedél íves bevágásai látványelem mellett csuklópántként is funkcionálhatnak.

A borítéktáskák is új irányokba tartanak, stílusban semlegesebb és nagyvonalúbb formákkal, szélesebb pánttal és eltolt körvonalakkal. Az alkalmazkodóbb színek (halvány menta, fémes szürke) a vonalak karakterességét fogják vissza és teszik könnyebben az aktuális öltözékhez illeszthetővé a clutchokat, a lányos poros rózsaszín darabot viszont élénkvörös kézzel festett élek teszik izgalmasabbá. A több szezon óta egyik legnépszerűbb modellünk, a klasszikus, közepes méretű válltáska új vágott fedélmintával frissült idén. A táskában a finom részletek mellett megjelenik a sötétebb, rebellis formavezetés is a kontrasztos halvány menta és fekete bőrök társításával, és a fedél éles-íves vonalaival, a strukturált paneles kézifogóval.

Az új és előző kollekciók válogatott darabjai elérhetőek lesznek április 24-30. között a MOM Park Designer POP-Up! shopjában, illetve Budapesten a TheGardenStudio-ban, Győrben a Lemon Store-ban,és online a márka webshopjában.

A galériáért kattints a képre!


Fotó: Liziczai Réka
Haj: Szabó Mazsola – Microphone Hair
Smink: Schneider Anna
Modell: Carol – Visage Model Management
Casting: Rea Farkas
Ruha: DAIGE
Cipő: WXY

Kapcsolat: www.lindasieto.com