A DAIGE újabb múzsája: Jurák Bettina kortárs táncos

2017. július 12.
A DAIGE márka különleges nyári kampányanyaga ezúttal a gyönyörű táncossal, Jurák Bettinával készült le.

„Jurák Betti egy fiatal, és igazán tehetséges kortárs táncos, akit örömmel hívunk DAIGE Múzsának, hiszen szenvedélyes mozdulatival kerek egésszé teszi a kollekció darabjait, megtölti a ruhákat élettel és karakterrel. Kapcsolódási pontunk az, hogy hasonlóan a márka filozófiájához és nőideáljához: keményen küzd a céljaiért, és igazán sok arca van, mégis mindig minden szerepben önazonos jelenség. Őt is az inspirálja leginkább, hogy értéket teremtsen munkájával és annak éljen, ami a szenvedélye. A mi ruháink ezekkel a történetekkel válnak igazán eredetivé.”

Jurák Bettina:

Mik a legfontosabb értékek számodra?

A számomra legfontosabb érték az őszinteség és alázat. Ezek nélkül az emberi tulajdonságok nélkül el lehet veszni a világban.

Mit gondolsz az öltözködésről?

Maga az öltözködés egy szuper önkifejezési forma. Szeretek kísérletezni különböző érdekes, más számára furcsa darabokkal. Még mindig keresem a stílusom, de úgy gondolom, most már elég közel vagyok, ahhoz amit majd pár év múlva igazán képviselni szeretnék. Lezser, kicsit elegáns, de a hangsúly a kényelmen van.

Mi az, ami miatt a DAIGE márkát közel érzed magadhoz?

A DAIGE egy olyan márka, ahol tökéletes viseletet találok bármelyin hangulatomban is vagyok. Laza, könnyed, de elegáns is, és a kedvencem, hogy szuperül kombinálható minden darab mindennel. Mióta van egy pár DAIGE ruhám komolyan gondolkozom a kollekcióm bővítésén.

Mit érzel tánc közben?

Tánc közben igazán önmagam lehetek. Mikor fent állok a színpadon, nincs senki más, csak a zene és én. Ha táncolok, akkor érzem igazán azt, hogy élek. Hálás vagyok, hogy kiskoromban a szüleim beírattak balettre, hiszen enélkül nem biztos, hogy megtaláltam volna az én igazán nagy szerelmemet, a táncot.

<

Fotó: Hencz Péter
Haj: Bozó Csongor
Smink: Belovai Nóra
Ékszerek: The Mama Kin
Cipő: NES

Hol: www.daige.hu