Nyáron bátrabban

2017. július 25.
A PandArte bloggere megmutatja nektek, milyen különlegese fazonokat hord a nyári időszakban.

Itt a nyár, öltözzünk játékosan! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ilyenkor sokkal bátrabban viselek különlegesebb fazonokat, színeket és mintákat. Itt van két új kedvencem.

Az egyik klasszikus fazon, a másik extra, viszont mindkettő igazán vibráló színnel és vidám csíkokkal hívja fel magára a figyelmet. Ismét a NON+ márka újdonságaiba bújtam, nem tehetek róla, Saci (Kiss Sarola tervező) minden szezonban bedob valami olyat, aminek nem tudok ellenállni. Ezek a nyári kollekció darabjai.

Bő afrikai nadrág és ruha – 2in1

Ha bújtatok már kényelmes nadrágba, hát ez az! Az anyaga nagyon puha és kellőképpen elasztikus. Egy piros, kék vagy fehér trikóval tökéletes kombináció. A legjobb pedig, hogy ha a magas derékrészt a mellkasra felcsúsztatod, akkor overálnak is nagyon jól néz ki! Szóval egy ruhával két vagány outfitet is kipipáltunk.

Ujjatlan térdig érő ruha

Ez egy sokkal klasszikusabb fazon, olyan, ami nem hiányozhat egy nő ruhatárából! Egy ilyen ruha bármikor megmenthet minket a „Mit vegyek fel ma” kérdéstől. Ez is nagyon kényelmes viselet, én például egy rohangálós napomon vettem fel először és nem kellett feszengenem benne egy percig sem. Megállja a helyét tehát a munkásabb hétköznapokon, és az elegánsabb eseményeken is.

Remélem tetszettek a választásaim, lesz még két újdonság, amiket hamarosan láthattok ITT a blogomon!

Fotók: Englert Orsi Photography
Ruhák: NON+
Strandpapucs: Office Shoes
Magastalpú szandál: Stradivarius, régebbi darab