Az év street style szettje – pályázati kiírás

2017. augusztus 02.
Pályázati felhívás a Marie Claire és Hungaria Pezsgő pályázatára

Cím: Az év street style szettje pályázat
Mottó: Varázsolj egy csepp eleganciát az ezüst csillogásával a hétköznapi street style szettedbe!
Kiíró: Central Médiacsoport Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója
Határidő: 2017. szeptember 11. éjfél
Érvényes: 2017. 07. 13-tól 2017. 09.11-ig

Pályázhat: Minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel rendelkező személy, felső korhatár nélkül. A szakmában pályakezdő, de a szakmai tanulmány vagy tapasztalat nem feltétel.
Egy különleges táska vagy egy hangsúlyos ruhadarab teljesen új hangulatot adhat az összeállításunknak. Főleg, ha az ezüst diszkrét ragyogását rejti magában. Olyan stílusos összeállításokat várunk, amelyekben a hétköznapi, vagány, de mégis hordható darabokat egy ezüst kiegészítő megbolondítja, és ezáltal egyedivé varázsolja.
Minden pályázótól a szett fotóját várjuk úgy, hogy a fotón azt a pályázó viselje. A zsűri a legötletesebb, a legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy kreációval/öltözékkel lehet.
Az év street style szettje pályázatot a Hungaria Pezsgő támogatja.

1. Részvételi feltételek
A pályázaton részt vehet minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy.

2. Díjazás
Szakmai díj: 100 000 Ft*
Közönségdíj: 100 000 Ft*
Hungaria Pezsgő különdíj: 100 000 Ft*
A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Days-en is láthatók lesznek a kifutón úgy, hogy azokat maguk a pályázók mutatják be. A nyerteseket és az öltözékeket bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Days-en kerül sor 2017. november 17–19. között.

A nyertesek részére a kitűzött pénzdíjat csak a hatályos adójogszabályok által előírt, kötelező adóhatósági adatszolgáltatáshoz szükséges adatok rendelkezésre bocsátását követően áll módunkban kifizetni – 2003. évi XCII. törvény az adózás rendjéről, 24.§ (5).
*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

3. A jelentkezés feltételei
A pályázatokat a pályázók csak önállóan nyújthatják be, több személy egy pályázatot nem terjeszthet elő. Egy pályázó csak egy szettel/összeállítással jelentkezhet a pályázatra.
Mivel lehet pályázni?
– csak egy teljes öltözékkel/szettel, külön kiegészítővel nem (pl.: táskával, cipővel)
Mit kell beküldeni a pályázat keretében 2017. szeptember 11. éjfélig?
– a szett/öltözékről kell beküldeni egy vagy több fotót, amelyeken a szett/öltözék jól látszik
– személyes adatokat, elérhetőségeket: nevet, lakcímet, a személyi igazolvány számát, telefonszámot, e-mail címet, születési dátumot
– rövid bemutatkozást
Egy pályázó csak egy szettel/öltözékkel pályázhat, ha valaki több szettel pályázik, a pályázatát nem áll módunkban elfogadni.
A pályázatot a pályázó, cselekvőképességében korlátozott pályázó esetén törvényes képviselője is a kézjegyével köteles ellátni.
Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, illetve annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

4. A pályázat beküldésének módjai, határidők
A pályázatokat az alábbi módokon lehet benyújtani 2017. július 13-től 2017. szeptember 11-én éjfélig:
– levélben a 1554 Budapest, Pf. 62. címen (kérjük a borítékra ráírni: Marie Claire – Hungaria Pezsgő pályázat),
– személyesen a 1037 Budapest, Montevideo u. 9. cím alatt a recepción,
– e-mailben a marieclaire@centralmediacsoport.hu címen.
A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket a marieclaire@centralmediacsoport.hu e-mail címre várjuk.
A pályázat nyerteseinek bemutatása, illetve a beszámoló a Marie Claire Fashion Daysről és a díjátadóról a magazin 2018. január/februári számában várható.
Odaítélési kritériumok és ütemezés
A több tagból álló szakmai zsűri a pályázatok elbírálásakor a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza.

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri:
László Krisztina – a Marie Claire magazin főszerkesztője
Molnár Anikó – a Marie Claire magazin divatszerkesztője
Molnár Eszter – a Hungaria Pezsgő képviseletében
– A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt 2017. szeptember 19-ig.
– A közönségdíj győztese az olvasók szavazati alapján dől el. Az olvasók 2017. október 16-tól 2017. november 6-ig szavazhatnak a zsűri által kiválasztott 25 ruhára.
– a szakmai díjat és a Hungaria különdíjat a zsűri választja ki a legjobb 25 kreációból
– A három győztest és az általuk kreált szettet bemutatjuk várhatóan a Marie Claire magazin 2018/januári-februári lapszámában
– A három győztes meghívást kap a november elején megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Daysre, ahol átadjuk a díjakat.
– A három győztes szettet / szettről készülő fotót a pályázat támogatója, a Hungaria Pezsgő promóciós céllal más kampányában felhasználhatja
– A 25 legjobb szettet a nagyközönség előtt a Marie Claire Fashion Daysen mutatjuk be.
A nyerteseket minden esetben e-mailen és/vagy telefonon értesítjük. A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím és telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.
A ruhákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Jelen pályázat tisztességességét bármely okból vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

5. Egyéb
A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Central Médiacsoport Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.
A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó bemutató anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenik a Central Médiacsoport Zrt. nyomtatott és online kiadványaiban, és ennek érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban rendelkezésre áll.
A pályázatban található fotók és szöveges tartalom nem tartalmazhat többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a pályázó saját művét, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Central Médiacsoport Zrt. jogait potenciálisan sértő tartalmakat; (c) reklámot; (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a pályázó kreációján kívül más is szerepel, a pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyek/termékek közzétételének jogi vonatkozásaival.
A pályázatra történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.
Adatkezelés
A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, lakcím, személyi igazolvány szám, telefonszám és bankszámlaszám) a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Central Médiacsoport Zrt. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a díj odaítélése és a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 6 hónapig.
A pályázók tudomásul veszik, hogy a név- és lakcímadataikat tartalmazó pályázati jegyzőkönyvet a Central székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), ezt követően az adatok törlésre kerülnek.
A Central a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: 00633-0006.
Felelősség kizárás
A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési vagy utalási késedelemért Central Médiacsoport Zrt. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Central Médiacsoport Zrt. nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.
A Central Médiacsoport Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.
Kelt: Budapest, 2017. július 13.