Újra trendi: textil zsebkendő magyar tervezőtől

2017. augusztus 03.
A Where's Mom mindig egy aktuális környezeti problémára keres élhető megoldást. A rengeteg papír zsebkendő elhasználása is ide tartozik.

A márka opciót kínál arra, hogy stílusosan tehessünk a szemétcsökkentésért. Egyúttal a textiliparban felhalmozódó leeső darabok is új életre kelnek.

 

A magas minőségű, 100%-os pamutból készült zsebkendőnket elegánsan behajthatod a zakód zsebébe, kötheted a kezedre vagy a táskádra díszként. Míg egy papír zsebkendőt egy használat után eldobunk a textil zsebkendő 500 használatot is kibír. Rengeteg indok szól a textil zsebkendő mellett: környezetkímélő, nem dörzsöli ki az orrot és az sem baj, ha a nadrágod zsebében marad mosáskor.

A textilzsebkendő romantikus viselet. Nem tudhatod, hogy mikor kell udvariasan kölcsönadni valakinek, vagy mikor kapod elő, hogy integess a vonat után. Három méretben készítették el, hogy már a legkisebbek is használhassák a finom pamut zsebkendőket. Mindegyikük különböző mintás, nincs két egyforma, így biztosan nem lehet őket összekeverni se!

Bővebb infó ITT!