A Triumph és a Marie Claire közös pályázata: Inspiráló nők

2017. szeptember 08.
Mi nők tartsunk össze. Segítsük egymást és keressünk olyan támogatókat, akik minket segítenek. Közösen elérhetjük az üvegplafont, együtt erősebbek, megkerülhetetlenek vagyunk.

A pályázati feltételeket olvasd el ITT!

 

NŐK, AKIK TÁMOGATJÁK EGYMÁST
KÜLÖNLEGES ÉRZELMEK A TRIUMPH ŐSZI KAMPÁNYÁBAN

A Triumph 131 éve támogatja a nőket.Tudjuk, hogy a nők a legnagyobb támaszai egymásnak. A nők, akik számíthatnak egymásra, számíthatnak a Triumphra is.

A mai világban nőként elsősorban nőtársainkra számíthatunk, bennük bízhatunk. Ki értené meg jobban, min megyünk keresztül, mit kell letennünk az asztalra, ha nem az, aki pont ugyanazt éli vagy élte meg, amit mi?

Amikor egy nő egy másik nőt támogat, nem csak azt az egyetlen nőt segíti tovább az úton, hanem minden egyes nő ügyét előrébb viszi. Mi nők tartsunk össze. Segítsük egymást és keressünk olyan támogatókat, akik minket segítenek. Merjük kimondani, ha hálásak vagyunk azért, mert valaki ott áll mellettünk. Ismerjük egymást, közös nyelvet beszélünk. Önmagunk vagyunk, mikor együtt vagyunk, merünk gyengének lenni, merünk lazítani. Megmondjuk a másiknak, ha hibázik, és megdicsérjük akkor, amikor remekel. Társak vagyunk, támogatjuk egymást, számíthatunk egymásra.
Amikor egy nő sikert ér el, az minden nő sikere, mert a következő nőnek már nem lesz annyira nehéz, mint amennyire az elsőnek volt. Ezért is fontos összefognunk, támogatnunk egymást, mert minden siker közös sikerünk.

Ezekre a gondolatokra épül őszi videó sorozatunk. Három ismert és sikeres nőt kértünk fel arra, hogy mesélje el ki volt az, akinek sokat köszönhet és végig támogatta eddigi élete során. Ördög Nóri, Mádiai Vivi és Radicsi Gigi őszintén beszél arról, hogy ki az, aki a legfontosabb támasza volt az élete során. Édesanya, barátnő, akiknek természetes, hogy örömben, bánatban ott állnak a másik mellett. Sokszor ezt magától értetődőnek gondoljuk és nem is vesszük észre, hogy valójában milyen sokat is számít nekünk a másik támogatása.

Mi a Triumphnál büszkék vagyunk arra, hogy megmutathatjuk ezeket a csodálatos, megható és könnyes pillanatokat.

„Állandóság, nyugalom, béke, őszinteség” – Ördög Nórinak ezt jelenti barátnője, Erika támogatása. 25 éve állnak egymás mellett jóban-rosszban.

„A támogatása, az hogy mindig mindenben mellettem állt, az ő szorgalma és kitartása, mindig példaértékű.” – Mádai Vivi legnagyobb támasza az édesanyja.

„Az a szeretet, amit tőle kapok, számomra a mindent jelenti, mert nélküle nem lennék az, aki vagyok!” – Radics Gigi számára édesanyja az önzetlenség, tisztalelkűség… a legnagyobb támasza, aki nélkül nem lehetne ma ott, ahol tart.

TRIUMPH AMOURETTE – A NŐKNEK, AKIK TÁMOGATJÁK EGYMÁST.

Bővebben a Triumph oldalán!