Farmer újratervezve

2017. szeptember 11.
Újragondolni, átszabni, egyedi külsővel felruházni... A farmer már csak ilyen, ezt váltja ki belőlünk. Mutatjuk a legizgalmasabb újdonságokat.

Ismerős az érzés, amikor a kedvenc farmernadrágunk a sok közös emlék után megsérül? Ilyenkor csak a megmentése lebeg a szemünk előtt, így vagy úgy, de szeretnénk még hordani. És az megtörtént már veletek, hogy drasztikus újratervezésbe kezdetek? Aminek aztán aránytalan hossz és nevetséges hatás lett az eredménye?

A Levi’s új kollekciója elébe megy a dolgoknak és szinte védelmező pajzsként igyekszik beburkolni a szívünket az ilyen esetleges balesetektől, az „Altered” kollekció eszméje ugyanis az alapdarabok átformálása.

Jonathan Cheung, a Levi’s® főtervezője azt is elárulta, hogy a kollekció azért az Altered (átalakított) nevet kapta, mert a legtöbben a saját ízlésük szerint változtatták meg a darabokat úgy, hogy igazán a sajátjuknak érezhessék őket. Igen ám, de töredelmesen bevallhatjuk, hogy egy olyan márka, ami már 144 éve készít olyan ruhadarabokat, amelyeket az egész világon szeretnek és viselnek, mint az ikonikus 501® farmer vagy a Trucker dzseki, bizonyosan sikeresebb ezekben a műveletekben és mi nagyobb biztonsággal viseljük magunkon ezeket az új, de örök darabokat.

Csavart hímzés, fedett órazsebek és „patchwork” minta. Az idei kollekció színválasztéka is igen széles: a koptatott fekete árnyalatoktól kezdve az élénk indigóig.

A férfi Altered darabok között a Trucker dzsekik „patchwork” mintát kaptak, és eredeti vintage Levi’s® szövetből készültek – testhezálló szabással. Az 501® és 511™ farmereket szétszedték, majd újból összevarrták, így eldolgozatlan varrást hoztak létre.