Az ÁERON Madridban mutatja be új kollekcióját

2017. szeptember 18.
Igazán büszkék lehetünk a magyar márkára: ebben a szezonban új, 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját Madridban mutatja be. De meséljenek inkább ők!

Miért Madridban mutatkozik be az új kollekció?

A Mercedes-Benz az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál programjában szereplő Mercedes-Benz Fashion Weeken jelentett be, hogy magyar design nagykövetet választ, aki elsőként vehet részt a Mercedes-Benz Designer Exchange Programjában. A kezdeményezés keretében elsőként minket választottak ki, mi lettünk a Design Ambassador, hogy egy külföldi Mercedes-Benz Fashion Weeken mutathassuk be az új kollekciónkat, ami az esetünkben a madridi lett. Egyben Mercedes-benz Design Ambassadorok is lettünk, ami azt jelenti, hogy a madridi divatvemutató mellett több más eseményen is részt veszünk. Nagyon izgalmas számunkra ez az együttműködés, és nagyon élvezzük, de nyilván valóban Madrid lesz a csúcspont. Nagyon örültünk, hogy pont a spanyol fővárosba mehetünk, hiszen több szempontból is ide húz a szívünk. Például azért is, mert az egyik gyönyörű múzsánk, Ines Ybarra spanyol származású, aki szinten ott lesz a divatbemutatónkon, így az ő perspektívájából is nyomon lehet majd követni az eseményeket.

Milyen terveitek vannak még Madridban?

Nagyon sok, izgalmas tervünk van: egyrészt a divatbemutatót megelőzően szervezünk egy ebédet, ahova 12 befolyásos madridi nőt hívtunk meg (galériatulajdonosok, fotósok, divatszerkesztők), és amelyről a spanyol VOGUE exkluzív anyagban számol be. Szerepelni fogunk a spanyol rádióban, és több interjút is beterveztünk már erre a pár napra. Izgalmasnak és fontosnak tartjuk a spanyol piacot, szeretnénk többször visszatérni, és meghódítani a spanyol közönséget is.

Mikor látható itthon is a kollekció?

A 2018-as tavasz-nyári kollekciónkat itthon várhatóan októberben lehet majd személyesen is megtekinteni, illetve előrendelni egy exkluzív pre-order event keretében. Online és a boltokban pedig februártól lesz elérhető.

Szeptember 19-án nézd te is élőben az ÁERON madridi bemutatóját: kattints IDE!

A Mercedes-Benzzel létrejött féléves kollaboráció jegyében készült izgalmas fotósorozatot most nálunk is megnézhetitek. Egy gyönyörű oldtimer és egy G Class SUV Mercedes-Benz autóval indultak útnak és örökítették meg az utazás exkluzív
élményét Budapest belvárosában és külső tájakon.


Fotó: Földi Ádám
Smink: Varga Alíz
Modell: Alexa (Visage)