Top 3 kiegészítő az őszre

2017. szeptember 18.
Három kiegészítőt ajánlunk az őszre, hogy könnyebb legyen kitölteni az űrt, amit bennünk hagyott a fürdőruha és a naptej hiánya.

1.Fejfedő

A szalmakalap után jöhetnek a vastagabb, masszívabb textúrájú darabok. Lesöpörhetetlenek a színről a klasszikus szabású, széles karimájú kalapok, amelyeket díszíthet toll vagy különböző anyagú szegély. Ha valaki esetleg óvodában nem hercegnő, hanem vadász akart lenni, akkor ne habozzon beszerezni egy ilyen kiegészítőt! Romantikus lelkű nők, titeket sem felejtünk, ugyanis a svájci sapka is az idei visszatérő kedvencek közé tartozik.

Vecsei Millinery, Zara


2.Sál

Míg nyáron a fejünkön hordtuk, hogy megzabolázza a tengervíztől elkanászodott tincseinket, most a nyakunkra csúsztatjuk, hogy védjen minket a kicsivel erősebb széltől. Selyemsál éppen olyan koronája lehet a szettünknek, mint egy gondosan kiválasztott fülbevaló vagy nyaklánc. Itt sem vagyunk hajlandóak elengedni a mintákat és a vidám formákat, akár még humorral is fűszerezhetjük a dolgot.

VYF


3. Csizma

Amíg engedi az idő, addig bátran viselhetjük a nyári ruháinkkal vagy szoknyáinkkal a bokacsizmákat, bakancsokat. A csizmából kikandikáló izgalmas zoknik még több pluszt adhatnak az összeállításunknak. Hála az idei trendeknek bársonytól, az elasztikus csizmán keresztül megannyi fajtából válogathatunk.

Mango