Ralph Lauren saját garázsában mutatta be őszi kollekcióját

2017. szeptember 19. |

Ralph Lauren szenvedélyes autószeretete egy klasszikus és maradandó stílus által irányított világba invitálta a vendégeket.

„Az autóim mindig is egyfajta inspirációt jelentettek számomra. Egyszerűen mozgó művészetnek látom őket. A hölgyeknek szóló kollekcióm összekapcsolja ezeknek a kézzel készített járműveknek a sebességét és szépségét a ruhák modern, mégis időtlen szellemével. A kollekció high-tech minőségű bőrökből és magas fényű selymekből szabott formákra épít, melyek természetes szexualitása és eleganciája az autókon is megjelenik” – mondta az immár 50 éves márka atyja, Ralph Lauren.

A modern technológia eszközeit kihasználva, az elmúlt két „runway to retail” kollekció mintájára minden, a show-n bemutatott darab azonnal elérhetővé vált a ralphlauren.com oldalon, és egyes kiemelt áruházakban is. Sőt, néhány kiegészítő már a kifutóra lépése előtt megvásárolható volt.

Ráadásul a márka közösségi média oldalain azok is részesülhettek a Bedford-i élményben, akik személyesen nem lehettek jelen a bemutatón. A show-t megelőző 24 órában a rajongók Instagram sztorikban követhették a show előkészületeit.
Nézd meg Cole Haan új, őszi kollekcióját is ITT.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat

Mindenkihez szól az Adidas új kollekciója Adidas

Mindenkihez szól az Adidas új kollekciója