Nem necces a necc, ha okosan viseled

2017. szeptember 28.
Nem necces a neccharisnya, ha okosan viseled. Érdemes olyan darabokkal kombinálni, amelyek többnyire fedik a tested többi részét, ugyanis az a célunk, hogy feldobja a szettünket, nem az, hogy ledobjuk a ruháinkat.

Ha még csak szemezgetsz vele, és nem ézed magad elég merésznek ahhoz, hogy ruhával vagy szoknyával viselni, érdemes először szaggatott farmerral vagy boka felett végződő nadrágokkal kombinálni, hogy éppen csak ízlelgessük és barátkozzunk a viselésével. Ha megtörtént a dolog, és jóban lettetek annyira, hogy nagyobb teret adj a harisnyának, ajánljuk a Calzedonia kezdeményezését, amely nem más, mint az időtlen necc újraértelmezése, amellyel saját stílusodra szabhatod a kiválasztott kedvenceket.

A márka ismét a nemzetközi trendkedvencet, az örökérvényű neccharisnyát ünnepli, és ebből az alkalomból divatos díszítőelemeket kínál mindazoknak, akik szívesen alakítanák át kedvenc Calzedonia darabjaikat egyedi műalkotásokká.
A díszítőelemekkel virágokkal, csillagokkal és gyöngyökkel, bármilyen típusú Calzedonia neccharisnyát saját ízlésedre formálhatsz, legyen szó mikro- vagy makroneccről, glitter vagy akár longuette stílusúról.