Örök barátaink, a szezon kockái

2017. október 13.
Csokorba gyűjtöttük a must have darabokat, amelyek nem csak a mi, de megannyi nő hasznára válhatnak az elkövetkezendő hónapokban.

Kockás terítő? Persze, hogy volt nagymamámnak. Kockásfülű nyúl? Rendszerességgel túrta ki a tévéműsor programjáról a nővérem tinisorozatait. Kockás has? Egyszer elaludtam a napozóágyon és nyomot hagyott a hasamon. Kockás ruhadarabok és kiegészítők? Nos, érzem a hiányát, így csokorba gyűjtöttem a must have darabokat, amelyek nem csak az én, de megannyi nő hasznára válhatnak az elkövetkezendő hónapokban.

Bizony, örök barátunkként kezeljük a kockás mintát, de nem csak mi, hanem a Dior is. Ready to Wear show-ján a modellek kockákba zárva sétáltak már 2018 tavaszába és a nyarába. A trend előszelét azonban már most is érezni, akár ősszel-télen is nyugodt szívvel maximalizálhatjuk a kockákat.

Kontrasztos darabok, amelyek a 60-as, 70-es éveket idézik:

Ruha – Zara 9995 Ft
Midi szoknya – Mango 13 995 Ft
Blézer – Zara 15 995 Ft

Bizonyos kockák inkább a férfiak zakójáról vagy öltönyéről lehet ismerős. Ennek fényében a mintát viselő darabok is kissé maszkulin hatásúak, de a megfelelő kiegészítőkkel vagy meleg színekkel nőiesebbé varázsolhatjuk megjelenésünket.

Nadrág övvel – Mango 13 950 Ft
Nadrág – Zara 15 955 Ft
Cipő – Zara 9995 Ft

Aki pedig szívesen megtörné az ismétlődő formák katonás rendjét, annak ajánljuk a plusz mintákkal megfűszerezett ruhadarabokat.


Jackard jerssey overál – Max&Co. 61 300 Ft
Eszterházy-kockás virágos blúz – Mango 8995 Ft
Blézer – Zara 15 995 Ft