A nők diszkrét bája az Intimissimitől

2017. október 22.
Ez az az útmutató, amelyre minden nőnek szüksége van. Mit viseljek a fehérneműm fölött? Milyen anyagot kellene választanom? Mutatjuk a válaszokat!

 

A nők manapság egyre határozottabbak és szem előtt tartják a bőrükkel érintkező szövetek minőségét és a szálak teljesítményét, ez vezetett az „Intimissimi Every Wear Book” című gyakorlati útmutató megszületéséhez.

A könyv afféle zseb-vademecumként összeilleszthetőség, kényelem és teljesítmény szempontjából mutatja be és illusztrálja azokat az anyagokat (selyem, gyapjú-selyem, csipke, modál, modál-kasmír, hőtartó modál-kasmír, modál-csipke, modál-selyem, Supima® pamut, természetes pamut, lézervágott pamut és mikroszál), melyekből az Intimissimi a „fehérnemű fölött” viselhető basic és kultikus darabjait (topok, mellények, body-k, hosszú ujjú kötöttáruk, alsók stb.) alkotja meg.

Mostantól minden nő könnyedén el tudja dönteni, milyen anyagot válasszon, illetve melyik szövetet párosíthatja a „megfelelő” fehérneművel a nap bármely szakában.

Egy lehetőség arra, hogy jól megismerhesd öltözködésed minden aspektusát – ez a filozófia a modern nőt ünnepli, aki egyre inkább tudatában van belső és külső bájának. Az eszmét az #insideandout hashtag is tökéletesen összefoglalja, amelyet az Intimissimi azért választott, hogy ezzel kommunikálja a női szépségről szóló, új elképzelését. A nő pragmatikus, modern és büszke az érzékiségére.

Az Intimissimi Every Wear Bookjának modellje Irina Shayk, a márka múzsája, akinek ellenállhatatlan szépsége a mai nőideál eszméjét testesíti meg, aki – az elegáns érzékiség mellett – az Intimissimi által életre keltett kényelmet és minőséget is képviseli.

Az Intimissimi Every Wear Book, amelyet világszerte a vásárlók számára terveztek, október végétől elérhető a márka magyarországi üzleteiben. Szerezd meg saját példányodat!