Jimmy Choo rendezvényén prezentálhat a Faludi G ékszermárka

2017. október 28.
A Faludi G márka hivatalos meghívást kapott a KL Alta Moda high fashion eseményre Kuala Lumpurba, ahol egyedüli magyar márkaként képviseli Magyarországot legújabb, Crystallogenesis kollekciójával.

A november végén megvalósuló KL Alta Moda esemény jelentőségét és szakmai színvonalát jól mutatja, hogy fővédnöke Jimmy Choo, a világ egyik leghíresebb cipőtervezője, a globális divatipar egyik legbefolyásosabb alakja, szervezője pedig Dodi Mohasdi Hj Mohammad, Jimmy Choo menedzsere. A maláj kormány támogatását is élvező rendezvény célja, hogy Malajziát a régió haute couture kereskedelmi központjává tegye. A KL Alta Modán a vezető és feltörekvő tervezők találkozhatnak a maláj felsőosztállyal és az uralkodócsalád tagjaival, illetve a régióból érkező retail szakemberekkel, vezető buyerekkel is.

Magyarországon egyedülálló partnerség jött létre a Hungaria pezsgő és a Faludi G márka között – ez az első olyan kooperáció, amelyben a pezsgőmárka mint kiemelt támogató járul hozzá egy magyar divatmárka külföldi megjelenéséhez. Ezáltal a Hungaria egyik legfontosabb törekvése, a hazai feltörekvő divatmárkák támogatása újabb szintre lépett. A Faludi G és a Hungaria között egy hosszútávú együttműködés is kilátásban van; véletlen vagy sorsszerű, de a Faludi G 2018-as kollekciójának egyik alapmotívumául a buborékot választotta, mely a Hungária számára is egy meghatározó szimbólum, ezek mentén pedig felmerült a jövőbeli kooperáció lehetősége is.

A Faludi Gabriella által 2011-ben alapított Faludi G egy dinamikusan fejlődő, exkluzív magyar ékszermárka, mely filozófiájának fókuszába a szépség élvezetét mint önmagán túlmutató esztétikai élményt helyezi. A kreációk megalkotásánál fontos szerepet játszanak a nőiséginterpretációk, az ékszerek továbbá hozzájárulnak a fenntartható világ építéséhez is: a műhelymunka során felhasznált összes alapanyag maradék nélkül visszaépül a kreatív folyamatokba.

 

 

A Faludi G több fontos külföldi divateseményen részt vett már, Crystallogenesis nevű luxuskollekciója többek közt Londonban, Berlinben, Ibizán és New Yorkban is járt.