A Société megnyitotta a divat új otthonát

2017. november 29. |

Novemberben új otthont kapott a kortárs divat, méghozzá a Société.démo Store-ban. Olyan, Magyarországon elsőként, egy helyen elérhető, kortárs divatmárkák közül válogathatunk, mint a Chylak, Frame Denim, Ganni, G.Kero, Le Petit Trou, Nanushka.

Illetve a Société Fashion Accelarator Programban résztvevő Grandpa és Kata Szegedi, aki a Démo Store személyzetének egyenruháit is megálmodta. A különleges kollekció hamarosan Victoria Beckham, Mother of Pearl és 3.1 Phillip Lim darabokkal is kiegészül.

Az üzlet a Sas utca 16. szám alatt vár, tavasztól pedig átköltözik állandó helyére, a Société Házba, amely Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, gasztró, design- és divatközösségi központja lesz. Küldetése a tehetségek támogatása megfelelő platform biztosításával, hogy kaput nyisson számukra akár a nemzetközi piacokon való érvényesüléshez.

A Société Ház klubesemények, kreatív rendezvényterek, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében egész évben programokat és inspirációt biztosít majd.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Valósághű vásárlás otthonról egy magyar app segítségével alma vetlényi

Valósághű vásárlás otthonról egy magyar app segítségével