A Société megnyitotta a divat új otthonát

2017. november 29.

Novemberben új otthont kapott a kortárs divat, méghozzá a Société.démo Store-ban. Olyan, Magyarországon elsőként, egy helyen elérhető, kortárs divatmárkák közül válogathatunk, mint a Chylak, Frame Denim, Ganni, G.Kero, Le Petit Trou, Nanushka.

Illetve a Société Fashion Accelarator Programban résztvevő Grandpa és Kata Szegedi, aki a Démo Store személyzetének egyenruháit is megálmodta. A különleges kollekció hamarosan Victoria Beckham, Mother of Pearl és 3.1 Phillip Lim darabokkal is kiegészül.

Az üzlet a Sas utca 16. szám alatt vár, tavasztól pedig átköltözik állandó helyére, a Société Házba, amely Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, gasztró, design- és divatközösségi központja lesz. Küldetése a tehetségek támogatása megfelelő platform biztosításával, hogy kaput nyisson számukra akár a nemzetközi piacokon való érvényesüléshez.

A Société Ház klubesemények, kreatív rendezvényterek, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében egész évben programokat és inspirációt biztosít majd.