A H&M Hollywoodban ünnepelte Conscious Exclusive 2018 kollekcióját

2018. április 08.
Április 5-én a H&M koktélpartival ünnepelte a 2018-as Conscious Exclusive kollekcióját Los Angelesben, többek közt a kampány sztárja, Christy Turlington Burns, valamint Paris Jackson, Amanda Seyfried és Kate Bosworth részvételével. A kollekciót a 19. és korai 20. századi svéd művészpár, Karin és Carl Larsson kreatív otthona ihlette, és április 19-től lesz kapható világszerte a kijelölt H&M üzletekben, itthon a Váci1-es H&M üzletben, valamint online a hm.com-on.

A világhírű sztárokkal tarkított esemény házigazdája Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója volt, a helyszín pedig a John Lautner építész által tervezett ikonikus Garcia House volt.

„Csodálatos volt látni a kollekció megannyi darabját ilyen inspiráló embereken ma este. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kollekció továbbra is ilyen újító szerepet tölt be – a virágos jacquard darabok vagy például a csipkeruhák, amelyek ECONYL®-ból készültek, kiemelik a Conscious Exclusive kollekció gyönyörű kézművességét és a darabok nőiességét, és egyértelműen megmutatják, hogy a fenntarthatóság és a divat valóban összeegyeztethető” – mondta Ann-Sofie Johansson.

6 fotó megtekintése
Kattints a képre a tudatos divatba öltözött sztárokért!

Az évente jelentkező Conscious Exclusive kollekció olyan különleges darabokból áll, amelyek a fejlődés és az innováció egyre bővülő lehetőségeit megmutatva ünneplik a fenntartható divatot. Idén a H&M újdonságként az ECONYL® anyagot használta – ez a nejlonszövet halászhálókból és más nejlonhulladékból származik – és először szerepel a kollekcióban az újrahasznosított ezüst is.

„Büszke vagyok rá, hogy szerepelhetek a H&M Conscious Exclusive kampányában. Nagyon tetszik, hogy ilyen gyönyörű fenntartható kollekciót alkottak, ami arra hívja fel a figyelmet, mit tehetünk a bolygónk védelméért” – mondta Christy Turlington Burns.