Ezt a tripet biztos nem akarod kihagyni

2018. június 21.
Új fejezetet nyit az V. kerületi magyar designer üzleteket összegyűjtő Stylewalker. A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott platform 2018-tól minden évben nagykövetet választ, aki az általa képviselt témában mentorálja a Stylewalker nyári eseményét, a Stylewalker Day&Nightot. Ez így ez ma is.

STYLEWALKER TRIP CSALÁR BENCÉVEL

Idén Csalár Bence kapta a felkérést, hogy legyen a Stylewalker arca, és a június 21-i esemény kiemelt vendége. Bence hat évvel ezelőtt merész és egyedi stílusával és blogjával került a köztudatba, mára a hazai divat élet meghatározó alakja lett. A június 21-i Stylewalker Day&Nighton a STYLEWALKER TRIPpel, azaz egy 8 állomásos fashion/design körutazással készül. Aki pedig vele tart, a legintimebb, meglepőbb és inspirálóbb sztorikat hallhatja az általa kiválasztott tervezőktől, művészektől.

PROGRAMOK, KEDVEZMÉNYEK

A Stylewalker Day&Night egész ideje alatt a résztvevő üzletek 10-40 %-os kedvezménnyel és programokkal várnak mindenkit. Több új tervező is bemutatkozik, lesz pop up fashion installáció, kerekasztalbeszélgetés, filmvetítés, kaktuszvásár, kiállításmegnyitó, városismereti játék, mini koncert, sütipult, hangulatos lampionos belső udvar, műhelylátogatás, DJ szett és gyerekprogram is.

Résztvevő üzletek: Blow Hair&Clothes, Buborék, CikkCakk Studio, Csendes Concept Store, Dubliners, Eva’s Room, Eventuell Galéria, Hababa Designer Store & Gallery, Lamoppe, Lollipop Factory Budapest, Mono Art&Design, Manuela, Open Showroom, Paloma, Rododendron Art&Design, Urban Sidewalker, ÜVEG/HÁZ, wonderLAB

NYERJ PROFI FOTÓZÁST!

Azok, akik ellátogatnak minimum 5 üzletbe, és összegyűjtik  a Stylewalker flyerre a matricákat, esélyük lesz arra, hogy nyertesként részt vegyenek egy profi fotózáson a STUDIO CSALAR csapatával, akik az elmúlt időszakban többek között olyan művészekkel és márkákkal dolgoztak együtt, mint Bocskor Bíborka, a GAS, a Nubu vagy a Vengru.

Ha régóta vágysz arra, hogy egy igazi profi csapat kezei között gyönyörű fotók készüljenek rólad, most itt az alkalom, hogy megvalósítsd az álmod!

A kérdés már csak az, hogy hogyan? Menj el 5 üzletbe június 21-én 16 és 21 óra között, gyűjtsd össze az 5 matricát a flyerre, add le az 5-dik boltban, és következő nap figyeld a Stylewalker Facebook oldalát, ahol kihirdetjük a nyertes nevét!

MISSZIÓ

A Stylewalker és a platformot támogató Belváros – Lipótváros Önkormányzatának célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse a belvárosban található magyar vonatkozású design üzleteket, valamint hidat biztosítson a magyar tervezők és a divatra nyitott közönség között.

A részletes programért kattints a www.stylewalker.hu oldalra!
Facebook: www.facebook.com/stylewalkernight Instagram: @stylewalkerbudapest
Az eseményt a Facebookon pedig ITT találod!

Fotók: Vaszil Ádám
Csalár Bence a következő márkákat viselte a fotózáson:
Bézs felső: Nubu (Mono Art & Design)
Fülbevaló: Tillu Design (wonderLAB)
Fülbevaló: Karman Jewelry (Hababa Designer Store and Gallery)
Mellény: Between (Hababa Designer Store and Gallery)
Felső: Nubu (Mono Art & Design)