Menő fehérneműmárkával készített közös kollekciót a H&M

2018. augusztus 07.
A H&M első alkalommal kollaborál egy fehérneműmárkával, ehhez pedig az úttörő amszterdami székhelyű Love Stories-t választotta. A márkát a tehetséges Marloes Hoedeman hozta létre 2013-ban. A márka rajongói eklektikus mintái, keverhető stílusai és kényelmes viseletei miatt szeretik a Love Stories fehérneműit és hálóruháit. A Love Stories x H&M kollekció a márka klasszikus darabjait mutatja be a nagyközönségnek, melyek augusztus 9-től lesznek elérhetőek a H&M üzleteiben és online.

A Love Stories x H&M kollekcióban gyönyörű és kényelmes bralettek, bugyik és tangák találhatóak, valamint hálóingek és pizsamák, szemmaszkok, zoknik és nesszeszerek, szaténból, csipkével és puha poliamidból. A kollekció minden egyes darabján a Love Stories különleges mintái találhatóak a márka eklektikus színkombinációiban, amiket Hoederman “a tökéletes tökéletlen párosításnak” nevez. Leopárdminták, csillagok és merész virágminták keverednek a csipkével, a sportos csíkokkal és fodros szélekkel. A színpalettán megtalálható a halványrózsaszín, a fekete és az olívazöld is. A kollekció bármelyik darabját könnyedén keverhetjük a másikkal, hogy a hangulatunknak legmegfelelőbb szettet alkossuk meg, ami hűen tükrözi a stílusunkat.

“A fehérnemű mindig is fontos része volt a divatnak. Ezzel az együttműködéssel azt akarjuk megmutatni a vásárlóinknak, hogy a fehérnemű és hálóruha is lehet annyira szórakoztató és kifejező, mint a többi ruha, még akkor is, ha nem mindig van szem előtt. Ehhez pedig a Love Stories volt a tökéletes választás” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M designért felelős igazgatója.

‘Szeretek úgy utalni a Love Stories és a H&M együttműködésére, mint egy szerelmi viszonyra. A közös munka első napjától kezdve megvolt a másik márkája iránti kölcsönös tisztelet és a kémia a tervezők között, aminek köszönhetően tökéleteset alkottunk.” – mondta Marloes Hoedeman, a Love Stories alapítója.

#lovestoriesxhm @hm @lovestoriesintimates