Az Instagram-sztárok új kedvence, ami nem is viszi el egy havi lakbéred

2018. szeptember 07.
Napról napra többször tűnik fel a nemzetközi divat influencerek posztjaiban egy egyszerű vonalvezetésű, elegáns, de formázható táskakollekció, amit nem is olyan messze, Lengyelországban álmodott meg Zofia Chylak tervező 2014-ben. A jó hír pedig, hogy a Societé Budapest online felületén te is megrendelheted.

Az Insta-sztárok új kedvenc márkájának minden darabja limitált, és egyedi sorszámmal ellátott, és bár a gyártás Varsóban zajlik, a táskák mégis magas minőségű olasz bőrből készülnek.

A táskák első blikkre jóval magasabb árat sugároznak, így rögtön az első kattintás után kellemes, felvillanyozó élménnyel gazdagodunk (egy darab 40 000 és 100 000 Ft körül mozog), ami csak növeli a további vásárlási kedvet. Ráadásul – és most jön az igazán jó hír – egy magyar webstore-ban, a Budapesten hamarosan megnyitó Société Budapest online felületén, most akár 30% kedvezménnyel csaphatunk le a Vogue magazin által is szuperlatívuszokban emlegetett új kedvenc darabunkhoz.

“A koncepciónk alapja az volt, hogy készítsünk egy elegáns, de mindennap viselhető táskát, amiről messziről látszik a minőség, és mégsem kerül egy vagyonba. Amikor ez a gondolat felötlött bennem, magam is egy olyan lány voltam, aki olyan táskákra áhítozott, amit nem engedhetett meg magának, így megalkottam az arany középutat” – magyarázta a tervező a Vogue hasábjain.

Kattints IDE, és máris megveheted a táskát!

Chylak táska 41.930 Ft

Chylak táska 34.930 Ft

Chylak pénztárca 20.930 Ft