Mutatós és praktikus Luna táskák egy anya-lánya párostól

2018. október 21. |

Zsuzsa és Lili olyan táskákat készítenek együtt, amik praktikus segítőink lehetnek a dolgos hétköznapokon, de egyúttal egyediek és mutatósak is.

A Luna táskák 2017 tavaszán születtek meg, közös ötlet alapján. Zsuzsáék azóta is közösen dolgoznak, már több száz táska került ki a kezeik közül. ” Együtt választjuk ki a színeket, anyagokat, de azért vannak speciális feladatok: a varrás az enyém, a fotózás és a közösségi platformok pedig Lilié. A táskák nagyrészét szintén Lili tervezi, az én szerepem, hogy a tervekhez szabásmintát készítsek, kellékeket keressek, aztán elkészítsem a mintadarabot, amin ha kell, még változtatunk. “- meséli Zsuzsa.

” Az volt az alap, hogy fiataloknak, fiatalos felnőtteknek készítsünk egyedileg gyártott, kis szériás táskákat megfizethető áron. Szeretnénk természetesen, ha minél többen megismernének minket, de nem törekszünk tömeggyártásra. Ezért is van az, hogy az előző kollekcióink darabjait már nem készítjük el. Vannak persze olyan modelljeink, melyek nagyon népszerűek, ezeket némi változtatással tesszük vissza az új kollekcióba, mint például most a Milan gymbag-et, aminek az anyagát cseréltük másikra. ”


Az őszi kollekció egyébként kicsit letisztultabb színben, fazonban, mint az előzőek. Ezek a darabok maradnak télre is, de bővül a kínálat még pár darabbal decemberig. Most a műbőr dominál, abból is egy erősebb, strapabíróbb fajtát kerestek Zsuzsáék.

Én nagyon szeretem az ilyen szaladgálós táskákat, amikbe pont jól tudok pakolni, és mióta Anyuka vagyok, össze teszem kezem-lábam, hogy létezik a hátizsák. Oldaltáskát nem is tudom mikor hordtam utoljára…egyszerűen mindig tele van a kezem, amihez a legpraktikusabb a hátizsák!

Ezekben a táskákban egyébként van belül zseb, a gymbageknél sima, a hátizsákoknál cipzáras kivitelben. A nagyobb méretű zsákok pedig külső cipzáras zsebet is kaptak, hogy még egyszerűbb legyen a használatuk.

Ebben a posztban nem csak sz őszi kollekcióból használtam fel képeket, úgyhogy érdemes megnéznetek, miket lehet most pontosan kapni, már csak azért is, mert hamarosan nyerhettek is egyet a Facebook oldalamon…kiválaszthatjátok azt, amit a legjobban szeretnétek. Itt a link! 

Szólj hozzá te is!

Még több Divat