Mádai Vivien: „A kisfiam a legnagyobb csoda az életemben”

2018. október 25.
Mádai Vivien műsorvezetőként kaotikus életet él, ruhatára azonban, mintegy ellenpólusként letisztult, minimalista darabokból áll. Stílusából ízelítőt ad november 3-án, ugyanis kifutóra áll a tíz éves Marie Claire Fashion Days szakmai estjén egy kivételes NUBU lookban.

„Az elmúlt tíz évben rengeteg minden történt velem, talán kijelenthetem, hogy gyökeresen megváltozott az életem, de ennek így kellett lennie. Egy pillanatig nem kell azon gondolkodnom, hogy kire vagy mire vagyok a legbüszkébb az elmúlt tíz évemből: a kisfiamra, Zénóra, aki már négy éve az életünk része és a legnagyobb csoda számunkra. Mindig is szerettem volna édesanya lenni és az, hogy ez az álmom valóra vált, a legjobb dolog a világon. Idén még egy nagy álmom teljesül, ugyanis a tíz éves Marie Claire Fashion Days-en én is kifutóra léphetek a kedvenc magyar márkám, a NUBU színeiben” – emlékezik vissza Mádai Vivien az elmúlt tíz évére.

Vivien igazi Nubu-rajongó, ruhatárának jelentős részét a márka darabjai alkotják.

„Nagyon örülök, hogy most ebben a formában is lehetőségem nyílik együtt dolgozni a NUBU-val, ugyanis régóta nagy szerelem fűz a márkához, Garam Jucival pedig jó barátságban vagyunk. Amikor csak tudom, támogatom a magyar divatot és fontosnak tartom, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai, tehetséges tervezőinkre. Mivel alapvetően nagyon kaotikus az életem, a hétköznapokban a minimalista, letisztult vonalvezetésű ruhákat kedvelem, ami a NUBU ismérve. Ugyan használ színeket, de nem viszi túlzásba, azok az árnyalatok jelennek meg a márka kollekcióiban, amik hozzám is közel állnak: a monokróm színek és a bézs” – mesél stílusáról a műsorvezető.

Míg a NUBU az előző években a NUDE by NUBU fiataloknak szóló almárkáját ismertette meg a közönséggel, addig idén a NUBU fő vonala jelenik meg a 2019-es tavaszi-nyári kollekció darabjain a Marie Claire Fashion Days kifutóján.

„A kollekciónk két részből tevődik össze, az egyik egy sportosabb vonalat képvisel, sportruházatként is hordható darabokból áll, míg a másikat a japán minimalizmus jellemzi. A két stílust mégis összefűzi egy gondolat, a zen állapot. A zen filozófiából inspirálódtunk, melynek egyik üzenete, hogy törődj a testeddel. Ezt a gondolatiságot a jógán keresztül próbáltuk megeleveníteni, erre reflektál a sportruházat is. A kollekció másik része, a japán minimalizmus az aszimmetriában, kompozíciókban, a letisztultságban nyert teret, egyfajta vizuális beteljesítéssel értük el a zent. Ehhez kapcsolódik még egy hozzáadott felvetés, miszerint a zen olyan állapot, amikor jól vagy és ha ezeket a ruhákat viseljük, akkor jól fogjuk érezni magunkat. Mindig a harmóniára törekszünk, ami nem csak minket jellemez, hanem a kollekciónkat is” – mutatja be a 2019-es tavaszi-nyári kollekció legfőbb jellemzőit Kovács Adél, a NUBU egyik tervezője.

„Mádai Vivient nagyon régóta ismerem, jó barátságban vagyunk. Örülök, hogy ő vezeti majd fel a legújabb kollekciónkat a Marie Claire Fashion Days kifutóján, hiszen szereti és viseli is a márka darabjait. A NUBU leginkább az ő korosztályának szól, annak ellenére, hogy többnyire kortalan ruhákat készítünk, az egészen fiatalostól haladunk az idősebb korosztály felé, akik érettségükkel kitűnő viselői a NUBU-nak. Vivien a köztes korosztályt, a 20-as éveik végén járó, tündöklő nőt képviseli, általa is szeretnénk még több korabeli nőt megismertetni a NUBU életérzéssel. Mivel minden ruhánk jól áll neki, nem lesz nehéz dolgunk megtalálni számára a tökéletes kifutós darabot” – teszi hozzá Garam Juci.

10. Marie Claire Fashion Days: november 3-4. Millenáris Park „B” épület – részletes program és jegyvásárlás ITT!

Fotó: Dombóvári Judit