A legjobb sneakerek – nem csak karácsonyra

2018. december 15.
Itt vannak a szezon legütősebb sneakerjei, amelyek születésnapra, névnapra is tuti ajándékok lehetnek, de akár a karácsonyfa alatt is jól mutathatnak!

adidas X Alexander Wang Turnout Trainer – 62 230 Ft

Az ismert streetwear márka és az ikonikus divattervező, Alexander Wang együttműködéséből egy valódi „high fashion“ sneaker született, amelyben a nejlon és hasított bőr elemeket karakteres talp- és nyelvrész egészíti ki. A kollekció szembeszáll a konvenciókkal, és igazán merész kombinációt nyújt a cipők és a divat szerelmeseinek.

adidas Yeezy Boost 700 – 89 940 Ft

A különleges kialakítású sneaker Kanye West egyik nagy kedvenceként is ismert – nem véletlenül, hiszen az ismert rapper közreműködött a modell alkotásakor. Az új modell a kollekcióban először bőr- és szövetelemeket is tartalmaz, a különálló nyelvnek köszönhetően pedig a végeredmény kényelmes és látványos. Igazi must-have darab a sneakerrajongóknak!

Axel Arigato Tech Runner – 86 822 Ft

A kortárs divatmárka egy igazán futurisztikus modellel csavarja el a sneakerheadek fejét: a bőrből készült felső rész, a vastag talp, valamint a fűzők egyedülálló kialakítása a 90-es évek életérzését idézi, és garantáltan vonzza a tekinteteket, ráadásul nagyon kényelmes!

Y-3 Kaiwa – 103 794 Ft

Az adidas összeállt a legendás japán divattervezővel, Yohji Yamamotóval, aki napjaink karakteres cipőtrendjeit strapabíró velúrral és letisztult gumitalppal kombinálta. A Y-3 Kaiwa pont annyira feltűnő, amennyire kell: nem véletlen, hogy a japán tervezőt a világ leginnovatívabb alkotói között tartják számon!