Justin Bieber piacra dobta saját kollekcióját

2019. február 02.
Ő maga már hónapok óta viselte saját tervezésű darabjait, de most mindenki számára elérhetővé vált a stílusos Bieber-kollekció.

Visszafogott, pasztellben játszó színek, gendersemleges uniszex pulcsik, szóval hordhatóság és friss stílus jellemzik Justin Bieber első saját kollekcióját. Az énekes – aki az elmúlt hónapokban leginkább Hailey Baldwinnal való kapcsolata miatt pörgött a neten – már régóta viselte egy-egy saját tervezésű darabját, most azonban hivatalosan is elérhető lett a Bieber által megálmodott Drew House.

A weboldal szerint a darabok etikusan készülnek, és az biztos, hogy jó sok kordból készült cucc került közéjük. A másik fő motívum egy „drew” feliratú smiley logó, ami több kapucnis pulcsin és pólón is megjelenik – mellesleg Drew az énekes középső neve, ezért is keresztelték erre a márkát. A ruhákat nyilvánvalóan elég borsos áron árulják, pláne ha azt nézzük, hogy nem igazán mondhatóak izgalmas kialakítású daraboknak, de Kanye West Yeezy dizájnjai után ezen már igazán nem lepődünk meg.

Fotó: Profimédia – Red Dot