Lenyűgöző illatos ékszerek

2019. február 10.
Hallottatok már karkötőkről, melyek diszkréten illatoznak? Schütz Gabriella saját dizájnnal, saját receptúra alapján készített illóolaj-keverékeivel megalkotta az illatszelencés ásványkarkötőket. A prémium ezüst kollekcióban a szelence Takács Máté ötvös keze munkája, aki kizárólag a Pomanders számára tervezte és készíti azt 925-ös sterling ezüstből.

A nyitható szelencékben, egy apró pompom rejtőzik, melyre a professzionális olajokból álló illóolaj-keveréket rá lehet cseppenteni. Jelenleg négy keverék érhető el, a frissítő, citrusos Zenitüd, a nyugalmat sugárzó Atlantisz, a valódi ománi tömjént is tartalmazó Angyalhívó, és a nőies Románc, mely utóbbi kompozíció különlegessége, hogy benzoin abszolútot is tartalmaz, mely vaníliás jegyekkel gazdagítja az amúgy rózsás illatot.

A Pomanders ékszerei magas minőségű, valódi ásványokból készülnek, például lapisz lazuliból, krizokollából, valódi zafírból, vagy éppen a lila színű csaroitból, saját dizájn alapján, mely a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal oltalmát élvezi.

A cédrus kollekcióban pedig a karkötők „maguktól” illatosak, hiszen a cédrus egy nagyon aromás, magas gyantatartalmú fa, melynek természetes, édeskés illatát hosszan, akár három hónapig is lehet érezni a karkötőkön.

A Pomanders Facebook oldalán nyomon követhetjük, milyen új dizájnon dolgozik éppen Gabi, és a legújabb illatszelencés karkötőkről, sőt nyakláncokról is képet kaphatunk.

Infó: facebook.com/PomanderGabrielle/